|

Moussa Sow Süper Lig yolunda

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) El Ehli takımında forma giyen Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Moussa Sow'un, ara transfer dönemi için menajeri aracılığıyla kendilerine önerildiğini söyledi.

Yeni Şafak
13:43 - 21/12/2017 Perşembe
Güncelleme: 13:52 - 21/12/2017 Perşembe
AA
Moussa Sow Fenerbahçe'de oynadığı dönemde sarı-lacivertli taraftarların büyük sevgisini kazanmıştı.
Moussa Sow Fenerbahçe'de oynadığı dönemde sarı-lacivertli taraftarların büyük sevgisini kazanmıştı.

Başkan Ay yaptığı açıklamada, Senegalli oyuncuları Ricardo Faty'nin menajerinin, önceki gün kendileriyle bazı konularda görüşmelerde bulunmak üzere Bursa'ya geldiğini belirtti.

Faty'nin menajerinin, aynı zamanda Fenerbahçe'nin eski golcüsü olan ve şu an BAE'nin El Ehli takımında forma giyen Moussa Sow'un da menajerliğini yaptığını ifade eden Ay, bu kişinin görüşmede kendilerine "Ara transfer dönemi için Moussa Sow'u düşünür müsünüz?" sorusunu yönelttiğini aktardı.

Başkan Ay, Sow'un kalitesinin tartışılamayacağını vurgulayarak, "Şartlar uygun olursa Sow'u düşünebiliriz. Bunu menajerine de ilettik. Şu an için yüksek bedellerle oyuncu almayı düşünmüyoruz. Menajeri bize önerdi, biz de şartların oluşması halinde bu transferin olabileceğini söyledik. Bize sunacakları teklife göre hareket ederiz" diye konuştu.

  • 31 yaşındaki Sow bu sezon El Ehli formasıyla çıktığı 8 maçta 1 gol kaydetti.

#Bursaspor
#Ali Ay
#Moussa Sow
6 yıl önce