|

Mustafa Cengiz: Görevimizin başındayız

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, yönetiminin idari bakımdan ibra edilmemesiyle ilgili hukuki mücadele başlatacaklarını açıkladı.

Haber Merkezi
15:29 - 25/03/2019 Pazartesi
Güncelleme: 15:57 - 25/03/2019 Pazartesi
Yeni Şafak
Mustafa Cengiz yönetimi, genel kurulu mahkemeye taşıma kararı aldı.
Mustafa Cengiz yönetimi, genel kurulu mahkemeye taşıma kararı aldı.

Galatasaray Yıllık Olağan Genel Kurul toplantısında Başkan Mustafa Cengiz ve yönetiminin ikinci dönemi idari yönden ibra edilmemişti. Başkan Cengiz konuyla ilgili Türk Telekom Stadyumu Basın Toplantı Odası’nda açıklamalarda bulundu.

Mustafa Cengiz'in basın toplantısından öne çıkanlar şöyle;

"Tüm Galatasaraylılara itidal çağrısı yapıyorum"
  • "Başlangıcında huzur ve bütünlük içinde başlayan genel kurulumuzun aynı şekilde devam ederek bu tartışmalara mahal vermeyecek şekilde devam etmesini temenni ettik. Fakat maalesef öyle olmadı. Yönetimimiz süresince genel kurul üyelerimizin de tasvip ettiği, yadsınamayacak başarılara imza attık. Bu başarıların ardında idari reformlar olduğuna şüphe yoktur. Tüm Galatasaraylılara itidal çağrısı yapıyorum. Galatasaray'ın menfaatlerini korumak için her şeyin yapılacağından şüpheniz olmasın. Biz görevimizin başındayız. Seçim sonuçlarıyla ilgili tüm hukuku mücadelemizi sürdüreceğiz. Tüm Galatasaraylılar müsterih olsun. Emanetiniz emin ellerdedir."

"Bu hareketler ibra edilmedi"

Başkan Cengiz kısa süren basın açıklamasını, Galatasaray U14 takımında haksız penaltıyı bilerek dışarı atan futbolcunun görüntüsünü paylaşarak, "İşte bu hareketler ibra edilmedi. İşte bu hareketler ibra edilmedi" ifadeleriyle sonlandırdı.





#Mustafa Cengiz
#Galatasaray
5 yıl önce
default-profile-img