|

Mustafa Denizli: Galatasaray 5'te 5 yapar

Teknik direktör Mustafa Denizli Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını yorumladı. Deneyimli antrenör, Galatasaray'ın önümüzdeki 5 hafta puan kaybı yaşamayacağını söyledi.

Yeni Şafak
10:06 - 10/02/2018 Saturday
Güncelleme: 10:30 - 10/02/2018 Saturday
Diğer
Mustafa Denizli, son olarak Eskişehirspor'u çalıştırmıştı.
Mustafa Denizli, son olarak Eskişehirspor'u çalıştırmıştı.

Tecrübeli teknik direktör Mustafa Denizli'den Süper Lig'deki şampiyonluk yarışına ilişkin çarpıcı değerlendirmeler geldi.

Hürriyet'e açıklamalarda bulunan Denizli, Galatasaray'ın Sivasspor maçını kazanamaması nedeniyle büyük bir avantajı yitirdiğini söyledi ve şöyle konuştu:
  • Şu bir gerçek ki sezonun en önemli haftasını avantaja çeviremedi. Neden? Galatasaray'ın başında çok deneyimli bir hoca var: Fatih Terim. Galatasaray, Sivas'ı 3 puanla geçseydi öyle böyle bir avantaj sahibi olmayacaktı! Niye? Galatasaray önümüzdeki 5 haftanın 4'ünü İstanbul'da oynuyor. Çıkacağı deplasman da Karabük. Normal bir Galatasaray 5'te 5 yapar. Sivas'ı da yenseydi puanı 44 oluyordu. 6 hafta sonra en yakın rakibinin 5-6 puan önünde olması sürpriz olmazdı. Bu fark Galatasaray'dan ziyade rakiplerini krize sokardı ki şampiyonluk yolundaki en büyük avantajlardan biri rakiplerin umutsuzluğudur.
#Galatasaray
#Mustafa Denizli
6 years ago