|

Nagatomo: Bir haftada adapte oldum

Galatasaray'ın Japon futbolcusu Yuto Nagatomo yaptığı açıklamada, Türkiye'ye bir haftada adapte olduğunu söyledi.

Yeni Şafak
12:47 - 12/03/2018 Pazartesi
Güncelleme: 12:57 - 12/03/2018 Pazartesi
AA
Nagatomo Galatasaray formasıyla çıktığı 5 maçta 1 asist yaptı.
Nagatomo Galatasaray formasıyla çıktığı 5 maçta 1 asist yaptı.

Japon futbolcu Yuto Nagatomo, Galatasaray dergisinin 175. sayısına geniş bir röportaj verdi. Kariyerinde uzun süre İtalya'da top koşturduğunu anlatan Japon futbolcu, şunları kaydetti:

  • Buraya gelmeden önce kafamda soru işaretleri vardı. Sadece farklı bir futbol anlayışına gelmeyecektim. Farklı bir dil, farklı bir kültür, farklı insanlar… Ancak buraya gelince kafamda her şey netleşti. Bir hafta içinde adapte olduğumu söyleyebilirim. Sadece Fatih hocanın değil, takım arkadaşlarımın, teknik ekibimizin ve profesyonel arkadaşlarımızın bana yaklaşımı mükemmeldi. Gösterdikleri yardım o kadar fazlaydı ki bir hafta sonra kendimi evimde hissetmeye başladım.
"Teklifi kabul etmelisin dediler"

Transferinden önce Galatasaray'da görev almış isimlerle görüştüğünü aktaran Nagatomo, şunları kaydetti:

  • Mancini, Melo, Sneijder, Alex Telles ile görüştüm. Mancini, Melo ve Sneijder ile konuştuğumda, üçü de bana 'Hiç düşünme mükemmel bir takım, çok güzel bir şehre gideceksin, teklifi kabul etmelisin' dedi. Diğer taraftan Alex Telles ve Podolski de bana mesaj attı. Onlar da Galatasaray'ın çok büyük bir kulüp olduğunu, mutlaka İstanbul'a gitmem gerektiğini söyledi.

YutoNagatomo 長友佑都 (@yutonagatomo55)'in paylaştığı bir gönderi (Mar 11, 2018 at 12:07ös PDT)

#Galatasaray
#Yuto Nagatomo
6 yıl önce