|

Nagatomo’da işlem tamam

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, UEFA ile yaptıkları anlaşma neticesinde bu sezon harcamalarının 65 milyon Euro’dan 78 milyon Euro’ya çıkacağını açıkladı. Cengiz, Nagatomo ile anlaştıklarını İnter’le detayları görüştüklerini de belirtti

Yeni Şafak ve
04:00 - 17/06/2018 Pazar
Güncelleme: 03:40 - 17/06/2018 Pazar
Yeni Şafak
Yuto Nagatomo
Yuto Nagatomo

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, UEFA ile yapılan anlaşma ve İnter’den kiralanan Yuto Nagatomo hakkında açıklamalarda bulundu.

UEFA ile bütçe konusunda anlaştıklarını belirten Cengiz bu sezon 78 milyon Euro’luk harcama yapabileceklerini belirterek, “Bir önceki yönetimimize 1+1 yasağı gelmişti. Hem de 65 bin Euro transfer harcama yasağı gelmişti. Bize bu sene verilen başa baş noktası yüzde 60 oldu. 130 milyon Euro geliriniz olursa 78 milyon Euro maksimum harcaya bilirsiniz demek. Bu da 65 milyon Euro’ya göre 13 milyon Euro’luk bir avantaj demek” ifadelerini kullandı.


TARAFTAR TRANSFERDEN TATMİN OLACAK

Transfer çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Cengiz, Yuto Nagatomo ile anlaştıklarını belirterek, “Galatasaray taraftarının istediği doğrultusunda transfer çalışmaları yaptığımızdan emin olabilirsiniz. Yuto Nagatomo ile anlaştık. İnter’le detayları görüşüyoruz. Taraftar her zaman helva yemese de çok güzel transferlerle tatmin olacağına inanıyoruz” dedi.

#Mustafa Cengiz
#UEFA
#Nagatomo
#İnter
6 yıl önce