|

Nani'den Türkiye itirafı

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Luis Nani kariyeriyle ilgili açıklamalarda bulunurken, Türkiye hakkında "İç saha cennet, deplasman cehennem gibi" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
14:06 - 15/12/2018 Cumartesi
Güncelleme: 14:33 - 15/12/2018 Cumartesi
Diğer
Luis Nani Fenerbahçe formasıyla 12 gol kaydetti.
Luis Nani Fenerbahçe formasıyla 12 gol kaydetti.

Manchester United formasıyla unutulmaz zaferler yaşayan ve bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Luis Nani, kariyerine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Goal'e konuşan Portekizli yıldız, 2015-16 sezonunda sarı-lacivertli formayla 47 resmi maça çıkmış ve 12 gol, 12 asistlik performans sergilemişti.

Kariyeri boyunca Portekiz Ligi ve Süper Lig dışında La Liga, Premier Lig ve Serie A deneyimi de yaşayan Nani, futbol oynadığı liglerin atmosferlerini değerlendirirken Türkiye'deki taraftarlara yönelik şunları kaydetti:
  • Futbol, kültür gibidir. Her ülkenin futbola bakış açısı bir diğerinden farklı oluyor. Kariyerimde en güzel futbol atmosferini Türkiye'de yaşadım. Orada taraftarlar gerçekten çılgın. İç sahada oynadığınızda cennet, deplasmanda oynadığınızda cehennem gibi bir ortam oluyor. İspanya, İtalya ve Portekiz'de futbol, toplumda sahip olduğu statü açısından Latin Amerika'ya benziyor. Fakat bu deneyimlerimin tamamı muhteşemdi.
#Luis Nani
#Fenerbahçe
5 yıl önce