|

Ndiaye ayrılık nedenini açıkladı

Premier Lig ekibi Stoke City'nin kadrosuna kattığı Ndiaye, Galatasaray'da finansal zorluklar yaşadığını ve transferinin iki taraf için de iyi olduğunu söyledi.

Yeni Şafak
11:36 - 18/02/2018 Pazar
Güncelleme: 11:50 - 18/02/2018 Pazar
Diğer
Ndiaye, Soke City formasıyla iki maça çıktı ve 1 asist kaydetti.
Ndiaye, Soke City formasıyla iki maça çıktı ve 1 asist kaydetti.

Ara dönemde 16 milyon euro karşılığında Stoke City'ye satılan Ndiaye, transfer süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu. Sengalli futbolcu, "Taraftarlar bilmiyor ama finansal sıkıntılar yaşadım. Benim transferim, kulüp için de maddi açıdan iyi oldu" dedi.

Akşam'ın aktardığına göre Ndiaye'nin transferiyle ilgili açıklamaları şöyle;

"Ayrılık belki de kariyerimin en büyük kararıydı"
  • "Galatasaray taraftarları nedenini bilmese de bir oyuncunun ayrılmasından dolayı neden öfkelendiklerini anlıyorum. Bence en önemli şey, sahada kulüp için verdiklerimdi. Hep sıkı çalıştım, sahtekarlık yapmadım. Bu nedenle taraftarların beni sevdiğini düşünüyorum. Galatasaray'dan ayrılmak, belki de kariyerimin en büyük kararıydı."
"Zorluklar yaşadım"
  • "Finansal olarak zorluklar yaşadım. Kulübün içinde bulunduğu maddi sıkıntılar sebebiyle de yönetime eleştiriler yapıldı. Benim satışım aynı zamanda kulüp için maddi açıdan iyi oldu. Hala Galatasaraylı taraftarlardan destek alıyorum. Bunun benim için anlamı gerçekten büyük. Galatasaray her zaman kalbimde olacak. Onların başarılı olması için dua ediyorum. Umarım hem Stoke City hem de Galatasaray açısından çok iyi bir sezon geçer. Bunu gerçekten istiyorum."

#Badou Ndiaye
#Galatasaray
6 yıl önce