|

Negredo güven tazeledi

Beşiktaş’a geçen sezon başında Valencia’dan transfer olan Alvaro Negredo, son 2 maçtaki başarılı performansıyla yeniden camianın güvenini kazandı. 33 yaşındaki İspanyol futbolcu buna rağmen her an siyah-beyazlı takıma veda edebilir

Süleyman Hatırasu
04:00 - 21/08/2018 Salı
Güncelleme: 02:40 - 21/08/2018 Salı
Yeni Şafak
Alvaro Negredo, son bölümlerdeki etkili oyunuyla dikkati çekiyor.
Alvaro Negredo, son bölümlerdeki etkili oyunuyla dikkati çekiyor.

Beşiktaş’ın Süper Lig’de Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u 3-1 yendiği maçta bir gol atan Alvaro Negredo, son bölümlerdeki etkili oyunuyla dikkati çekiyor.

33 yaşındaki İspanyol futbolcu, siyah-beyazlı formayla şu ana dek 17 gol kaydederken, bu gollerin 10’unu ikinci yarılarda filelere gönderdi. Negredo, LASK Linz’le oynanan UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçı ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşısında attığı gollerle taraftar nezdinde yitirdiği güvenini yeniden kazandı.

Oyuncusuyla bir görüşme yapan Teknik Direktör Şenol Güneş, “Sen iyi bir profesyonelsin ve iyi çalışıyorsun. Benim seninle bir problemim yok. Seninle ilgili problem aldığın maaş. Bu da yönetimsel bir durum” dedi. Siyah-beyazlı takımın geçen sezon yaptığı ilk 13 resmi maçta şans bulduğu anlarda gol atamayan Negredo, 14. resmi karşılaşma olan Alanyaspor karşısında Türkiye kariyerindeki ilk golünü attı.

İspanyol oyuncu, 2017-2018 sezonunu 15 golle tamamladı. Beşiktaş’ın bu sezon yaptığı 6 resmi maçın 3’ünde şans bulan Negredo, 2 kez gol sevinci yaşadı. İspanyol golcü, siyah-beyazlı takımın UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda LASK Linz’e 2-1 yenildiği maçta son dakikada attığı golle turu getiren isim olurken, Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşısında da fileleri havalandırarak takımının 2-1 öne geçmesini sağladı.

AL NASSR DA DEVREDE İDDİASI

Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı sonrası tebrikleri kabul eden Alvaro Negredo, sezona iyi başladığını belirterek, “İyi çalışarak performansımı daha yukarı çıkarmak istiyorum. Sevdiğim işi yapıyorum.

Sahaya çıkıp takımım için en iyisini yapmak zorundayım” diye konuştu. İspanyol golcü, Beşiktaş’taki geleceğiyle ilgili olarak ise, “Kulüp, menajerimle kontak halinde. Burada kararı verecek olan ben değilim” açıklamasını yaptı. Negredo’yu son olarak Fenerbahçeli Giuliano’yu transfer eden Suudi Arabistan’ın Al Nassr takımının istediği öğrenildi. Al Nassr’ın, Beşiktaş’a ilk etapta 6 milyon Euro bonservis bedeli teklif ettiği ve iki kulüp arasındaki görüşmelerin sürdüğü ifade edildi. Diğer yandan Beşiktaş’ın Vagner Love’ın transferi için Göztepe ile de pazarlık yaptığı bildirildi.

#​Beşiktaş
#Alvaro Negredo
6 yıl önce