|

Negredo için ağırdan alınmayacak

G.Saray, forvet hattı için listeye aldığı İspanyol forvete, West Bromwich de talip olunca temaslarını hızlandırdı. Sarı-kırmızılılar, Valencia ile irtibata geçerek transfere nokta koymak için düğmeye bastı

Yeni Şafak ve
04:00 - 13/05/2017 Cumartesi
Güncelleme: 08:08 - 13/05/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Alvaro Negredo
Alvaro Negredo

Yeni sezona kadrosunu güçlendirerek girmek isteyen G.Saray'da yönetim, çalışmalarını tüm hızıyla sürdüyor. Öncelikli olarak forvet hattına takviye yapmayı düşünen sarı-kırmızılıların listesine son giren isim ise Premier Lig ekiplerinden Middlesbrough'da forma giyen, bonservisi ise İspanyol ekibi Valencia'da bulunan Alvaro Negredo oldu. Oyuncu için Valencia ile önümüzdeki süreçte masaya oturmayı planlayan G.Saray'ın, transferi ağırdan almayacağı ve bir an önce sonuçlandırmaya çalışacağı öğrenildi. Bunun nedeninin ise 31 yaşındaki golcü oyuncu için, West Bromwich'in devreye girmesinin olduğu belirtildi. Valencia ile 2019'a kadar sözleşmesi bulunan İspanyol oyuncu için İngiliz basınında çıkan haberlerde, oyuncunun Premier Lig'de kalmaya sıcak baktığı ifade edildi. Negredo'yu West Bromwich'e kaptırmak istemeyen sarı-kırmızılıların düğmeye basarak oyuncuyu ikna etmek için çalışmalarına hız vereceği ifade edildi.

İMBULA'YA İZİN ÇIKTI

Sarı-kırmızılı takımın orta saha için listesinde bulunan Giannelli İmbula konusunda gelen haberler ise olumlu yönde seyrediyor. İngiltere'de Stoke City forması giyen 24 yaşındaki oyuncunun, teknik direktörü Mark Hughes tarafından gelecek sezonun planlamasında düşünülmediği ve gönderilmesine izin verdiği öğrenildi. Fransız oyuncuyu, Galatasaray'ın yanı sıra Nice de kadrosuna katmak isteyen ekipler arasında yer alıyor.

#Negredo
#Galatasaray
#West Bromwich
#Valencia
7 yıl önce