|

Neustadter aldığı teklifi açıkladı

Fenerbahçe'nin Rus savunma oyuncusu Roman Neustädter, Rus basınına bir röportaj verdi ve birçok konuda görüşlerini dile getirdi.

Yeni Şafak
17:39 - 12/10/2016 Çarşamba
Güncelleme: 14:43 - 12/10/2016 Çarşamba
Diğer
Roman Neustadter, sezon başında Schalke 04'ten ayrılarak Fenerbahçe'ye transfer olmuştu.
Roman Neustadter, sezon başında Schalke 04'ten ayrılarak Fenerbahçe'ye transfer olmuştu.

28 yaşındaki savunma oyuncusu İstanbul'daki hayatından bahsederken, "İstanbul görülmesi gereken büyük bir şehir. Türkçe öğrenmeye başladım ve bir şeye ihtiyacım olduğunda kulüpteki veya şehirdeki insanlar her zaman yardım ediyor. İstanbul'un havası kesinlikle Almanya'dan daha iyi ve burada da Moskova'da olduğu gibi trafik var. İnsanlar iki saate geliyorum dediğinde, dört saatte anca gelebiliyor" dedi.



Fenerbahçe'ye transfer olma sürecine de değinen Roman Neustädter, "Türkiye'ye geldiğimde takımı Vitor Pereira çalıştırıyordu ve onunla çokça konuştuk. Fenerbahçe'yi tercih ettiğim için ona çok teşekkür ediyorum. 3 stoper ile oynuyordu ve şimdi Advocaat farklı bir sistem kullanıyor. Bu nedenle birimizi kesmesi gerekiyordu. Yeni teknik direktörle ilk maçta oynadım ve Advocaat beni övdü. Tabii ki durmayacağım ve teknik direktöre ilk 11'de oynamam gerektiğini kanıtlayacağım" dedi.



Rubin Kazan'ı açıkladı


Yaz transfer döneminde CSKA Moskova'dan teklif almadığını ancak Rubin Kazan'ın kendisini istediğini dile getiren Roman Neustädter, "CSKA ile konuşmadım, o nedenle bu bilginin medyaya nereden geldiğini bilmiyorum ancak Rubin Kazan bana teklif yaptı. Sonunda Türkiye'ye gelmeye karar verdim" dedi.









#Fenerbahçe
#Rubin Kazan
8 yıl önce