|

Neustadter forma numarasını açıkladı

Fenerbahçe'nin dün gece İstanbul'a getirdiği ve anlaşmaya vardığı Roman Neustadter, FB TV'de kendisi hakkındaki sorulara cevap verdi. Çok mutlu olduğunu ifade eden Alman asıllı Rus stoper, sarı lacivertlilerde giyeceği forma numarasını da açıkladı.

Yeni Şafak
10:48 - 6/07/2016 Çarşamba
Güncelleme: 14:27 - 6/07/2016 Çarşamba
Yeni Şafak
Neustadter yeni formasıyla FB TV'nin canlı yayınına katıldı.
Neustadter yeni formasıyla FB TV'nin canlı yayınına katıldı.

İşte Roman Neustadter'in açıklamaları;



  • ''Burada olduğum için çok mutluyum. Havaalanında güzel ve çılgınca bir karşılama oldu.Öğleden sonra takıma katılmak, arkadaşlarımla tanışmak için sabırsızlanıyorum. Rusya Milli Takımı'nda olmak harikaydı. Milli Takım'a seçildiğimi İki gün kala öğrendim. Turnuvada 1 puan aldık, üzgünüm. Euro 2016 hayalimdi ve gerçekleştirdim.
  • Almanya dışında bir ligde oynamayı hep istedim. Fenerbahçe de bana bunu sundu. Çılgın taraftarı olan bir kulübe geldim . Adaptasyon sürecinin başındayım.
    Çalışkan bir oyuncuyum. Her zaman koşabiliriz, mücadele edebiliriz. Her günü son gün gibi yaşıyorum ve böyle çalışıyorum.
  • Kariyerimin tamamında defansif orta saha oynadım. Son 1,5 yılda stoper oynadım. Benim için fark olmadı. Karar hocamızın. Fenerbahçe'de 33 numaralı formayı giyeceğim. Schalke'de de bu numarayı giydim. Bu sayıyı seviyorum."


V.Persie'den olay çıkartan takip! Roman Neustadter İstanbul'da












#Neustadter
#Fenerbahçe
8 yıl önce