|

Omar Elabdellaoui Galatasaray'da: KAP'A bildirildi

Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla Olimpiakos'a veda eden Omar Elabdellaoui, Galatasaray'a transfer oldu. Sarı-kırmızılılar Omar Elabdellaoui ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Haber Merkezi
14:57 - 15/08/2020 Cumartesi
Güncelleme: 15:24 - 15/08/2020 Cumartesi
Yeni Şafak
Omar Elabdellaoui'nin sözleşmesi sona ermişti.
Omar Elabdellaoui'nin sözleşmesi sona ermişti.

Galatasaray, Omar Elabdellaoui transferi konusunda oyuncuyla resmi görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi. Sarı-kırmızılı kulüpten KAP'a yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbolcu Omar Elabdellaoui'nin Kulübümüze transferi konusunda Futbolcu ile resmi görüşmelere başlanmıştır" ifadeleri kullanıldı.

"Reddedemeyeceğim bir teklifti"

Yunan basınına konuşan 28 yaşındaki oyuncu Olimpiakos'tan ayrılma nedeni olarak şu cümleleri kullanmıştı:

"Benim için çok zor bir seçimdi. Takım beni tutmaya çalıştı, çok konuştuk ama reddedemeyeceğim bir teklif olduğu için ayrılmayı seçtim. Umarım önümüzdeki yıllarda takım iyi gider ve şampiyonluğu kazanırız"

Omar Elabdellaoui'nin attığı şık goller

Norveç Milli Takımı'nın da formasını giyen 28 yaşındaki futbolcu, son 6 sezonu Yunanistan'ın Olympiakos takımında geçirdi. Elabdellaoui, bu süreçte 2016-2017 sezonunun ikinci yarısında kiralık olarak İngiltere Premier Lig'de Hull City forması terletti.

Kırmızı-beyazlı takımla 2019-2020 sezonunda Yunanistan Süper Ligi, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve Yunanistan Kupası'nda toplamda 47 maça çıkan Elabdellaoui, 1 kez de gol sevinci yaşadı. Norveçli futbolcu, Olympiakos formasıyla bu sezon Yunanistan Ligi şampiyonluğu elde etti.



#Galatasaray
#Omar Elabdellaoui
4 yıl önce