|

Önemli olan Galatasaray

G.Saray’da, Süper Kupa Finali’ndeki performansının ardından, ligdeki ilk maç olan Ankaragücü karşılaşmasında yedek kulübesine mahkum kalan Gomis, “Son haftalarda iyi bir performans gösteremedim ve bu yüzden yedek kaldım. Önemli olan Galatasaray” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 12/08/2018 Pazar
Güncelleme: 06:27 - 12/08/2018 Pazar
Yeni Şafak
Fransız golcü Bafetimbi Gomis
Fransız golcü Bafetimbi Gomis

Galatasaray’da geçen sezon ligde ağları 29 kez havalandırarak gol kralı olan, sezon öncesinde ise yönetimle yaptığı görüşmede ücretine zam isteyerek tepkileri üzerine çeken Fransız golcü Bafetimbi Gomis, gündemden düşmek bilmiyor. Son olarak Ahisar ile yaptıkları ve seri penaltılara kalan TFF Süper Kupa Finali’nde beyaz noktadan kullandığı atışı kaçırarak bir anlamda takımının kupasına mal olan Gomis, Süper Lig’in açılış maçı olan Ankaragücü deplasmanında teknik heyet tarafından maçta yedek kulübesinde oturtuldu. Konuyla ilgili açıklamada bulunan 32 yaşındaki golcü oyuncu, “Kazanarak başlamak çok önemliydi. Ankara zor bir deplasman. Önemli olan Galatasaray. Hepimiz takımın iyiliği için çalışıyoruz. Son haftalarda iyi bir performans gösteremedim ve bu yüzden yedek kaldım. Dediğim gibi önemli olan Galatasaray. Çok daha güçlü bir şekilde geri dönmeye çalışacağım. Bana düşen bu’’ ifadelerini kullandı. Kulislerde ise Gomis’in sezon öncesi zam talebinin ardından Süper Kupa’da sergilediği isteksiz ve disiplinsiz tavırları nedeniyle teknik heyet tarafından bir anlamda cezalandırıldığı konuşuluyor.

CİDDİ ÖDEME YAPIYORUZ

Sarı-kırmızılı kulübün ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak da Gomis’le ilgili olarak yaptığı açıklamada manidar ifadeler kullandı. Albayrak, “Gomis, bizim için çok önemli bir oyuncu. Çok ciddi bir ödeme yapıyoruz. Kendisinden memnunuz. En kısa zamanda özlediğimiz o formuna ulaşacaktır” diye konuştu. Albayrak, Gomis’in yanı sıra transferle ilgili olarak da görüşlerini dile getirirken, “Uçak indirme lafı yok artık. Ne indirebilirsiniz, ne kaldırabilirsiniz. Borcumuz çoğaldı. Futbolcu almak kolay ama nasıl borçları ödeyeceğiz? Kiralık için görüştüğümüz birçok oyuncu var. Sabahlara kadar hepimiz maçları izliyoruz. Artık boşa verecek paramız yok. Almak için elimizden geleni yapıyoruz. İnşallah transfer yapacağız ama yapacağımız transfer nokta atışı olacak” dedi.

#Gomis
#Galatasaray
6 yıl önce