
Beşiktaş'ın Ospina'nın transferi için Arsenal'la yaptığı görüşmelerde pürüz çıktı. Siyah-beyazlıların kiralık isteğine sıcak yaklaşmayan İngiliz ekibi, tecrübeli eldiven için 8 milyon euroluk bonservis bedeli istiyor.
İspanyol kaleci Fabri’yi İngiliz Premier Lig ekibi Fulham’a satan Beşiktaş, kaleci arayışlarını sürdürüyor. Siyah-beyazlıların kaleyi emanet etmek istediği 1 numaralı aday David Ospina’da bonservis engeli çıktı.
Arsenal ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan Kolombiyalı futbolcu için 8 milyon euro isteyen İngiliz ekibi, fiyatta indirim yapmıyor. Siyah-beyazlılar ise Ospina’yı kiralamak istiyor. Beşiktaş’ın kiralık isteğine de sıcak yaklaşmayan Arsenal, bu transferin çıkmaza girmesine neden oldu. Beşiktaş yönetimi, Ospina ile el sıkışsa da kulüp engelini aşamadı.
- Rotasını tekrar iç piyasaya çeviren siyah-beyazlılar, Akhisarspor maçının ardından Bursaspor’la Harun Tekin için pazarlığa oturmayı hedefliyor.






