|

'Oyundan çıkınca mutlu oldum'

Beşiktaş'ın Alman golcüsü Mario Gomez, Gençlerbirliği maçının ardından yaptığı açıklamada sarı kart sınırında olduğu için oyundan alındığında çok mutlu olduğunu ifade etti

Yeni Şafak
15:28 - 23/02/2016 Salı
Güncelleme: 15:37 - 23/02/2016 Salı
Diğer

Beşiktaş'ın Gençlerbirliği'ni 1-0 yendiği maçta galibiyeti getiren golü kaydeden Mario Gomez , maç sonu açıklamalarda bulundu.



Gençlerbirliği maçının önemli bir karşılaşma olduğunu belirten Gomez, ''Hem Mersin maçı hem de bu maç çok önemliydi. Bu maçlardan 6 puan çıkarmak istiyorduk ve hedefi tutturduk. Bugün çok pozisyon bulduk ve daha farklı da kazanabilirdik ama bazen böyle olur. Çok pozisyon bulup sadece bir gol bulursunuz. Bazen de pozisyona girmeden 3 gol atarsınız.'' diye konuştu.




Gençlerbirliği maçı öncesi ceza sınırında olması ile ilgili de konuşan Gomez, ''Fenerbahçe maçı öncesi ceza sınırında olmam beni oldukça tedirgin etti. Yüksek toplarda çok dikkatli olmaya çalıştım. Beck ve İsmail de benimle birlikte sınırdaydı. Neyseki onlar da kart görmedi. Hocam beni kenara aldığında çok mutlu oldum. Çünkü kart görmekten çok korkuyordum.'' ifadelerini kullandı.

#mario gomez
#Beşiktaş'
#Gençlerbirliği
#gol
#spor haberi
8 yıl önce