|

Ozan Kabak: Formayı bırakmayacağım

İlk kez ilk 11'de Galatasaray formasını giyen 18 yaşındaki stoper Ozan Kabak, formayı bir daha bırakmamak için çalışacağını söyledi.

Yeni Şafak
09:01 - 15/09/2018 Cumartesi
Güncelleme: 09:24 - 15/09/2018 Cumartesi
Ozan Kaban Kasımpaşa maçındaki performansıyla göz doldurdu.
Ozan Kaban Kasımpaşa maçındaki performansıyla göz doldurdu.

Süper Lig'in 5. haftasında 4-1 kazandıkları Kasımpaşa maçının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ozan Kabak, Galatasaray formasını bir daha bırakmamak için çok çalışacağını ifade etti.

İlk kez bir resmi maçta ilk 11 oyuncusu olarak sarı-kırmızılı formayı sırtına geçiren genç oyuncunun maç sonu açıklamaları şöyle;

"Çocukluğumdan beri bu anları hayal ediyordum"

  • "Fatih hocama teşekkür etmek istiyorum. Böyle zor bir maçta bana ilk 11'de şans verdi. Ben de elimden geleni yapıp onun güvenini boşa çıkarmamaya çalıştım. Daha çok çalışacağım. Çocukluğumdan beri bu anları hayal ediyorum. Gece yatarken top ayağıma geldiğinde ne yapacağımı hep düşünürdüm. Onun için maça ısınmak benim için zor olmadı. Elimden geleni yaptım ama gerçek Ozan bu değil, daha fazlası. Daha çok çalışıp bu formayı hiç bırakmayacağım. Taraftarlarımız ve takım arkadaşlarım bana destek oluyor. Taraftarlar hep arkamda durdu. Sürekli saha içinde itici bir güç oldular. Arkadaşlarım da öyleydi. Kendilerine teşekkür ediyorum."

#Galatsaray
#Ozan Kabak
6 yıl önce