|

Ozan Kabak için ön protokol yapıldı

Galatasaray'da bu sezon performansıyla dikkatleri üzerine çeken genç futbolcu Ozan Kabak için Juventus'un devreye girdiği ve 18'lik stoperin transferi konusunda ön protokol yapıldığı iddia edildi.

Yeni Şafak
09:18 - 6/12/2018 Perşembe
Güncelleme: 09:31 - 6/12/2018 Perşembe
Diğer
Ozan Kabak bu sezon ligde 10, Şampiyonlar Ligi'nde 3 olmak üzere toplam 13 maçta görev aldı.
Ozan Kabak bu sezon ligde 10, Şampiyonlar Ligi'nde 3 olmak üzere toplam 13 maçta görev aldı.

Sarı-kırmızılı takımın genç yıldız adayı Ozan Kabak için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. 18 yaşındaki futbolcu için Juventus'un devreye girdiği ifade edildi.

Skorer'de yer alan habere göre Galatasaray'dan ilk transfer haberi Ozan Kabak'tan geldi. 18 yaşında olmasına rağmen sarı-kırmızılı takımın vazgeçilmezleri arasına giren Ozan için İtalyan devi Juventus ile ön protokol yapıldığı ortaya çıktı.

Bonservisi 10 milyon euro

Bir süre önce sözleşmesinin uzatılması gündeme gelen, Ozan Kabak için İtalyan ekibinin devreye girdiği ve Galatasaray ile anlaştığı belirtildi. Taraflar arasında yapılan görüşmede, Galatasaray bu transfer karşılığında 10 milyon euro bonservis bedeli elde edecek. Ayrıca sarı-kırmızılılar, Juventus'tan başka bir kulübe transferi durumunda bundan da pay alacak.

  • Devre arasında transfer yapmak için futbolcu satmak zorunda olan sarı-kırmızılıların maddi nedenlerden dolayı Ozan'ın satışını öne çektiği belirtildi. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ve ligde takımın en iyileri arasında kendini gösteren Ozan'ın, Galatasaray ile 1,5 sene daha sözleşmesi bulunuyordu.

#Ozan Kabak
#Galatasaray
5 yıl önce