|

Özbiliz: Ben futbolcuyum, politikacı değil

Beşiktaş'ın, Spartak Moskova'dan kadrosuna kattığı Aras Özbiliz, 'Türkiye ile Ermenistan arasındaki gergin ilişkiye karşın İstanbul'da çok iyi karşılandım' açıklamasında bulundu.

Yeni Şafak
17:48 - 22/01/2016 Cuma
Güncelleme: 15:58 - 22/01/2016 Cuma
Diğer

Beşiktaş'ın kadrosuna kattığı İstanbul doğumlu Ermeni kökenli Aras Özbiliz, transferi ile ilgili ilk açıklamasını yaptı.



'Ben futbolcuyum, politikacı değilim
'

Kralspor''un aktardığına göre Hollanda basınına konuşan Aras, "İstanbul'da çok sıcak bir şekilde karşılandım. Türkiye ile Ermenistan arasındaki gergin ilişkiye karşın bana çok iyi bir karşılama yaptılar. Şunu herkesin bilmesini istiyorum. Ben bir futbolcuyum, politikacı değilim. Konu futbolsa problem de yoktur" dedi.



Transfer nasıl gerçekleşti?

Siyah-beyazlı ekibin uzun süredir kendisini takip ettiğini dile getiren Özbiliz, "Dizimden geçirdiğim sakatlığın öncesinde de Beşiktaş benimle ilgileniyordu. Sonra da ilgilenmeye devam ettiler. Spartak Moskova şimdi yolları ayırmanın iyi olacağını düşündü ve Beşiktaş birden tekrar devreye girdi, böylece transfer gerçekleşti" diye konuştu.



Ajax hayali

Hollanda'nın Ajax takımının altyapısından yetişen oyuncu, "Orada uzun yıllar forma giydim. Her zaman Ajax'a dönmenin hayalini kurdum. Daley Blind, Vurnon Anita, Kenneth Vermeer ile hala iletişim halindeyim. Frank de Boer ile de aram iyi ancak o dönem kulüptem ayrılmam gerekmişti" ifadelerini kullandı.


#aras özbiliz
#beşiktaş
#ermenistan
#türkiye
8 yıl önce