|

Papiss Cisse resmen Fenerbahçe'de: Transfer videosu binlerce beğeni aldı

Fenerbahçe, son olarak Alanyaspor forması giyen 35 yaşındaki golcü Papiss Cisse'yi kadrosuna kattığını açıkladı. Sarı-lacivertlilerin, Cisse transferini 'Gülen Gözler' filmindeki 'Vecihi' karakteri ile duyurması sosyal medyanın gündemi oldu.

Haber Merkezi
15:32 - 1/10/2020 Perşembe
Güncelleme: 16:15 - 1/10/2020 Perşembe
Yeni Şafak
Papiss Cisse geçen sezon 38 maçta, 26 gol ve 2 asistle oynadı.
Papiss Cisse geçen sezon 38 maçta, 26 gol ve 2 asistle oynadı.

Transfer döneminin kapanmasına sayılı günler kala, Fenerbahçe bir forvet oyuncusunu daha kadrosuna kattı. Vedat Muriqi'in bonuslar dahil 20 milyon euro karşılığında Lazio'ya satılmasının ardından, sarı-lacivertliler kolları sıvadı. Aston Villa'dan Samatta'yı 6 milyon euroya kadrosuna katan Fenerbahçe, Tanzanyalı golcünün ardından Papiss Cisse'yi de renklerine bağladı.

Son olarak Aytemiz Alanyaspor forması giyen ve bonservisi elinde bulunan Cisse'yi Fenerbahçe, transfer görüşmeleri için İstanbul'a davet etmişti. Görüşmelerin ardından sağlık kontrollerinden geçen 35 yaşındaki golcü oyuncu, Fenerbahçe ile 1+1 yıllık resmi sözleşmeyi imzaladı

  • 'Vecihi' değil Cisse
  • Fenerbahçe'nin Papiss Cisse'yi açıkladığı transfer videosu, sosyal medyada gündem oldu. Sarı-lacivertliler Senagalli golcüyü, Gülen Gözler' filmindeki 'Vecihi' karakteri ile duyurdu. Video kısa süre içerisinde binlerce beğeni aldı.


#Fenerbahçe
#Papiss Cisse
#transfer
3 yıl önce