|

Parayı değil futbolu seçen adam Papiss Cisse

Aytemiz Alanyaspor'un Kasımpaşa ile oynadığı maçta attığı 2 golle takımına maçı kazandıran isim olan Papiss Cisse'nin transferiyle ilgili bilinmeyen gerçeklere yenisafak.com Spor Servisi ulaştı. Akdeniz ekibinin transferin son saatlerinde imza attırdığı oyuncunun Çin'deki kulübünden tam 6 milyon euro yıllık ücret aldığı ancak takımdaki forvet sıklığı sebebiyle fazla forma şansı bulamadığı için bu paradan vazgeçtiği belirtildi. Cisse'nin Alanyaspor'dan önce 5 Süper Lig kulübünden teklif aldığı Galatasaray'ın da kapısından döndüğü öğrenildi.

Mustafa Göksel
15:42 - 24/09/2018 Pazartesi
Güncelleme: 16:56 - 24/09/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Papiss Cisse, Kasımpaşa maçında 2 gol attı ve takımına maçı kazandırdı.
Papiss Cisse, Kasımpaşa maçında 2 gol attı ve takımına maçı kazandırdı.

Aytemiz Alanyaspor'un Kasımpaşa ile karşılaştığı mücadelede 2 gol atarak gündem olan Papiss Cisse'nin Akdeniz ekibine transferine ilişkin yenisafak.com Spor Servisi önemli bilgilere ulaştı.

Çin Ligi ekibi Shandong Luneng takımında Diego Tardelli ile Graziano Pelle gibi forvet oyuncularının yer alması ve forma şansı bulamamaya başlaması sebebiyle Çin'de kazandığı 6 milyon euroluk yıllık ücretten vazgeçen Cisse'nin futbol kariyerinin son döneminde sürekli oynayabileceği bir takıma transfer olmak için Alanyaspor'u tercih ettiği belirtildi.

İstediği forvet transferlerini yapamadıktan sonra son gün Papiss Cisse'nin durumunu soran Galatasaray'ın ligi daha yakından tanıması sebebiyle Alanyaspor'un da geri istediği Vagner Love'a teklif götürdüğü bunun ardından Akdeniz ekibinin Cisse'yi kadrosuna kattığı aktarıldı.

Alanyaspor'la 2020 yılına kadar sözleşme imzalayan Cisse Akdeniz ekibinden bonuslarla 1.5 milyon euro kazanıyor.


#Alanyaspor
#Papiss Cisse
6 yıl önce