|

Pepe Orman’ı kızdırdı

Beşiktaş’ın Portekizli yıldızı Pepe’nin, alacaklarının gecikmesinden dolayı işlem başlattığı, tecrübeli oyuncunun bu hareketinin Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ı kızdırdığı öğrenildi

Süleyman Hatırasu
04:00 - 12/10/2018 Cuma
Güncelleme: 04:34 - 12/10/2018 Cuma
Yeni Şafak
Ekonomik sıkıntı siyah-beyazlılarda “Pepe krizinin” patlak vermesine neden oldu
Ekonomik sıkıntı siyah-beyazlılarda “Pepe krizinin” patlak vermesine neden oldu

Portekizli yıldız Pepe’nin alacaklarıyla ilgili tutumu başkan Fikret Orman ve yönetimi öfkelendirdi. Beşiktaş’ta son aylarda iyiden iyiye kendini hissettiren ekonomik sıkıntı siyah-beyazlılarda “Pepe krizinin” patlak vermesine neden oldu. Son Konya maçında uzatma dakikalarında yenilen golle keyiflerin kaçtığı Beşiktaş’ta Portekizli yıldız Pepe’nin geçmiş alacaklarına dair attığı adımlar başkan Fikret Orman ve yönetimi kızdırdı. Portekizli futbolcunun ödenmesi gereken son alacağının iki kez rötara uğramasından dolayı girişimlerde bulunduğu, başkan Fikret Orman’ın da Pepe’nin tutum ve davranışlarına sert tepki gösterdiği iddia edildi. Geçen sezon başında Beşiktaş’la yıllık 3 milyon 350 bin Euro garanti ücret karşılığı anlaşan ve sözleşmesi gereği ekstra 400 bin Euro civarında da alacağı hanesine yazdıran 35 yaşındaki futbolcu ile ilgili teknik kadroyla konuşarak devre arasında bir tasarrufa gidilmesinin de gündemde olduğu ifade edildi.

Ljajic’ten kötü haber

Beşiktaş’ın sezon başında Torino’dan kiraladığı Adem Ljajic, sakatlığı nedeniyle Sırbistan Milli Takımı kadrosundan çıkarıldı. Sırbistan Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamada, Adem Ljajic’in sakatlığı nedeniyle Karadağ ve Romanya ile oynanacak maçlarda forma giyemeyeceği açıklandı. Siyah-beyazlı kulüp de Ljajic hakkında bir açıklama yayınlayarak, kasığında yırtık tespit edilen yıldız futbolcunun tedavisinin Belgrad’da sürdüğünü açıkladı. Sırp oyuncu Adem Ljajic, 15 Ekim’de İstanbul’a dönecek ve tedavisine Türkiye’de devam edilecek. Ljajic, siyah-beyazlı formayla Süper Lig’de çıktığı 4 maçta gol ve asist sevinci yaşayamazken, UEFA Avrupa Ligi’nde ise 2 maçta 1 asist yaptı.


Kartal 2. yarıya odaklandı

Süper Lig’de 8 haftalık süre geride kalırken, Beşiktaş topladığı 15 puanla 3. sırada bulunuyor. Bu karşılaşmalarda 4 galibiyet alan siyah-beyalzılar, 3 beraberlik 1 de mağlubiyetle sahadan ayrıldı. Özellikle bu sezonki deplasman performansı beklentilerin uzağında olan Beşiktaş’ta, Başkan Fikret Orman ve Teknik Direktör Şenol Güneş, geride kalan haftaları değerlendirmek ve önümüzdeki sürecin planını yapmak üzere bir araya geldiler. Kulüp binasında Fikret Orman’ın odasında gerçekleştirilen görüşmede, sahadaki performanstan hakem kararlarına kadar bir çok konu görüşüldü. Takımla yakından ilgilenme kararı alan Fikret Orman’ın bundan sonra hem teknik heyetle hem de takımla daha sık bir araya geleceği ve oyuncuların motivasyonunu arttırmak için elinden geleni yapacağı bildirildi. Beşiktaş yönetiminin devre arasında yapılacak takviyelerle, ikinci yarıda takımdan daha yüksek bir performans beklediği öğrenildi.

U21 kavgasına ceza yağdı

Profesyonel Futbol Dsiplin Kurulu (PFDK), kavgayla biten Atiker Konyaspor-Beşiktaş U21 maçının cezalarını açıkladı. PFDK, Atiker Konyaspor U21 takımından 5 oyuncuya 5’er maç men, Beşiktaş Teknik Sorumlusu Yasin Sülün’e ise 3 maç men cezası verdi. İki takımın geçtiğimiz hafta sonu oynanan karşılaşmasının ardından büyük kavga çıkmış ve futbolcular ile teknik heyetler arasında arbede yaşanmıştı. Beşiktaş Kulübü, konuyla ilgili şikayetçi olmuş ve hukuki süreç başlamıştı.

#Beşiktaş
#Pepe
6 yıl önce