|

Philipp Cocu açıklanıyor

Fenerbahçe’nin prensipte anlaşmaya vardığı Hollandalı teknik adamın bugün kamuoyuna açıklanması bekleniyor. Sarı-lacivertliler, PSV Eindhoven ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Cocu için Hollanda ekibine 1.5 milyon Euro tazminat ödeyecek. Cocu ile de yıllık 2 milyon Euro’dan 3 yıllık sözleşme imzalanacak.

Yeni Şafak ve
04:00 - 17/06/2018 Pazar
Güncelleme: 10:41 - 17/06/2018 Pazar
Yeni Şafak
Sportif direktör Damien Comolli
Sportif direktör Damien Comolli

Fenerbahçe’nin prensipte anlaşmaya vardığı Hollandalı teknik adam Philipp Cocu’nun bugün resmi olarak açıklanması bekleniyor. Sportif direktör Damien Comolli ile Hollandalı teknik direktör Fransa’da yüz yüze bir görüşme gerçekleştirdi ve her konuda anlaşmaya varıldı. Önceki gün İstanbul’a gelen Cocu’nun menajeri Rob Janssen de yönetimle masaya oturarak sözleşmeyle ilgili son hukuki detaylar üzerinde görüştü. Yönetici Fethi Pekin Janssen ile görüşmede son pürüzleri de giderdi. Hollandalı teknik adamın bugün kamuoyuna açıklaması bekleniyor.

PSV ile 1 yıl daha sözleşmesi olan Cocu, PSV yönetimine “Artık yeni bir maceraya daha büyük bir maceraya atılmak istiyorum. Kariyerim açısından çok iyi bir teklif geldi. Bu teklifi değerlendirmek istiyorum” dedi. Sarı-lacivertliler PSV yönetimiyle de masaya oturarak 1 ile 1.5 milyon Euro arasında bir tazminat ödeyecek.

Göreve gelmeden önce PSV Eindhoven’ın birçok maçını izleyen Comolli, Cocu’nun hem taktik anlayışından hem de maç içi değişiklerinden çok etkilendi. Bunun için de tercihini Cocu’dan yana kullandı.

COCU, PSV’DE ÇALIŞTIĞI TEKNİK HEYETİ DE GETİRECEK

Hollandalı teknik adamla 3 yıllık sözleşme imzalanacak. PSV’den net 500 bin Euro kazanan Cocu F.Bahçe’den yıllık net 2 milyon Euro ücret kazanacak. Hollandalı teknik adam ayrıca transfer yapılmasını istediği bölgeleri de Comolli’ye iletti. Hollanda’da PSV’de birlikte çalıştığı yardımcılarıyla Türkiye’ye gelecek olan Cocu’nun teknik heyetinde bir de yerli teknik adam yardımcı olarak yer alacak.

#​Fenerbahçe
#Hollanda
6 yıl önce