|

Prestijiniz için oynayın

Oynadığı son 3 lig maçında 9 puan alarak zirve yarışına ortak olan Beşiktaş, rotasını Şampiyonlar Ligi'ne çevirdi. Farklı skorla biten ilk maçın rövanşına prestij için çıkacak olan siyah-beyazlılar, taraftarlarına iyi futbol izletmek istiyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 13/03/2018 Salı
Güncelleme: 03:54 - 13/03/2018 Salı
Yeni Şafak
Beşiktaş, yeniden Şampiyonlar Ligi'ne yöneldi.
Beşiktaş, yeniden Şampiyonlar Ligi'ne yöneldi.

Süper Lig'de yoluna dolu dizgin devam eden Beşiktaş, yeniden Şampiyonlar Ligi'ne yöneldi. Devler Ligi'nin son 16 turu ilk maçında rakibi Bayern Münih'e 5-0 gibi farklı bir skorla kaybeden siyah-beyazlılar, yarın oynayacakları rövanş için hazırlıklarını sürdürüyor. İlk maçta oyuna iyi başlayan ancak Vida'nın ilk bölümde kırmızı kartla oyundan ihraç edilmesinden sonra bocalayan Beşiktaş, rövanş maçını prejtij olarak görüyor. Süper Lig'de sırasıyla Fenerbahçe, Trabzonspor ve Gençlerbirliği'ni mağlup ederek 3 maçta 9 puan alan siyah-beyazlılarda, Bayern Münih maçı öncesi moraller yerinde. Ümraniye Nevzat Demir Tesisler'inde çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta, teknik direktör Şenol Güneş, oyuncularıyla bir görüşme yaptı. Antrenman öncesi takımı sahada toplayan deneyimli teknik adam, Bayern Münih maçının taraftara iyi futbol izletmek adına oynanacak bir maç olduğunu ifade etti. “Bu bizim prestij maçımız” diyen başarılı çalıştırıcı “Bizim için önemli olan lig. Bayern Münih maçına iyi futbol oynamak ve taraftarımıza iyi futbol izlettirmek için çıkacağız. Kendi seyircimiz önünde futbolumuzu rahatça sahaya yansıtalım” ifadelerini kullandı.

KADRODA DEĞİŞİKLİĞE GİDİYOR

Rövanş öncesi Beşiktaş’ın turu geçme şansı oldukça düşük görünüyor. Bu durumu göz önünde bulunduran Şenol Güneş, Bayern Münih karşısına son haftalarda sahaya sürdüğü 11’den farklı bir kadroyla çıkmayı düşünüyor. Oğuzhan ve Caner’in yanı sıra cezası nedeniyle Süper Lig’de forma giyemeyen Quaresma’nın maça ilk 11’de başlamaları bekleniyor. Şenol Güneş; Pepe’nin sakatlığı, Vida’nın cezası nedeniyle stoperde rotasyona gidemeyecek. Siyah-beyazlıların rövanş maçında Medel-Tosic savunma hattı ile çıkması olası gözüküyor. Deneyimli teknik adam, Almanya’da oynanan ilk karşılaşmada olduğu gibi tek forvet görevini Vagner Love'a değil Negredo'ya vermeyi planlıyor. Vodafone Park’ta oynanacak Beşiktaş-Bayern Münih maçı yarın saat 20.00’de başlayacak.

Cenk Tosun, Afrin'e selam gönderdi

Cenk Tosun, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlerin çektiği videoya cevap verdi. Askerlerin "Afrin'den Cenk Tosun'a selam olsun" diyerek çektiği videoya Twitter'dan cevap veren golcü, "Afrin'deki asker kardeşlerime sevgi dolu selamlar. Videonuzu aldım, çok duygulandım. Gerçekten kalbimiz sizinle atıyor. Vatan size emanet. Allah yardımcınız olsun" dedi.

  • Arjen Robben'den Vodafone Park'a övgü
  • Bayern Münih’in yıldız oyuncusu Arjen Robben, İstanbul'da zor bir deplasmana çıkacaklarını söyledi. Hollandalı yıldız "İstanbul’daki maça 0-0 başlamamız gerekiyor. 5-0’lık skor tabii ki rahatlamamıza neden olabilir ama futbolda her şey mümkün. Vodafone Park’da muazzam bir atmosfer olacak. Çok özel bir stat. Dikkatimizin dağılmasına izin vermemeliyiz" ifadelerini kullandı.

Talisca Milli Takımda

Brezilya Teknik Direktörü Tite, Milli Takımın 23-27 Mart tarihlerinde Rusya ve Almanya ile oynayacağı hazırlık maçlarının kadrosuna Anderson Talisca'yı da çağırdı. Brezilyalı futbolcu, "Hazırlık maçlarında iyi performans gösterip Dünya Kupası'na katılmayı, o kadroda olmayı umuyorum" dedi. Bu arada Beşiktaş'ta, Atiba ve Larin de Kanada Milli Takımı'na çağırıldı.

#Beşiktaş
#Talisca
6 yıl önce