|

Quaresma için karar günü

Erzurumspor maçında gördüğü kırmızı kartla taraftarlardan büyük tepki alan Quaresma’nın takımda kalıp kalmayacağı bugün netleşecek.

Yeni Şafak
04:00 - 28/01/2019 Pazartesi
Güncelleme: 04:06 - 28/01/2019 Pazartesi
Yeni Şafak
Portekizli yıldız Quaresma
Portekizli yıldız Quaresma

Ayrılması neredeyse kesinleşen Portekizli yıldızın son durumu, Beşiktaş 2. Başkanı Serdal Adalı ile yapacağı görüşmenin ardından netlik kazanacak.

Beşiktaş’ta, Erzurumspor maçında alınan beraberlikten sonra takıma 2 gün izin verildi. Morallerin bozuk olması ve takımın da izinli olmasından dolayı Serdal Adalı ile Quaresma arasındaki zirve bugüne ertelendi. Serdal Adalı daha önce Quaresma’ya sezon sonuna kadar takımda kalması gerektiğini söylemesine rağmen kırmızı kartın ardından Portekizli futbolcuyla taraftar arasındaki ipler tamamen koptu.

Serdal Adalı ile Quaresma arasındaki görüşmenin ardından Portekizli futbolcuyla büyük ihtimalle yolların ayrılması bekleniyor. Siyah-beyazlı taraftarlar da Portekizli yıldız konusunda artık kesin kararlarını vermişler gibi görünüyor.

Daha önce büyük sevgi gösterisinde bulundukları Quaresma’yı gördüğü kırmızı kartın ardından ıslıklayan Vodafone Park tribünleri, artık bu ayrılığa sıcak bakıyor.

#Quaresma
#Serdal Adalı
#Beşiktaş
5 yıl önce