|

Ricardo Quaresma'dan 'veda' gibi paylaşım

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla siyah beyazlı taraftarları endişelendirdi. 34 yaşındaki futbolcu mesajında "Her şey için teşekkürler Beşiktaş" ifadesini kullandı.

Yeni Şafak
21:25 - 21/05/2018 Pazartesi
Güncelleme: 22:40 - 21/05/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Ricardo Quaresma.
Ricardo Quaresma.

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Ricardo Quaresma, sosyal medya hesabından siyah beyazlılara veda edercesine bir mesaj paylaştı.

Portekizli futbolcu Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Her şey için teşekkürler Beşiktaş" ifadesini kullandı. Quaresma'nın bu mesajı takımdan ayrılacağı şeklinde yorumlandı.

  • Hatırlanacağı üzere Beşiktaş'ta Dusko Tosic ve Anderson Talisca da takıma veda etmişti. Quaresma'nın durumuyla ilgili kulüpten ve oyuncudan kesin bir açıklama yapılması bekleniyor. Portekizli yıldızla ilgili son dönemlerde Çin iddiaları gündeme gelmişti. Başarılı oyuncunun paylaşımı sonrasında siyah beyazlı taraftarlar yıldız isme 'gitme' mesajları atmaya başladı.
Tecrübeli Beşiktaş muhabirlerinden Fatih Doğan da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Quaresma'nın Çin'e gidebileceğini belirtti.



#Beşiktaş
#Ricardo Quaresma
6 yıl önce
default-profile-img