|

Rıdvan Dilmen: Bu duruma düşürenler utansınlar

Karabükspor-Galatasaray maçının ilk yarısında sarı kırmızılıların 6-0'lık skora ulaşması büyük yankı uyandırırken Rıdvan Dilmen konuyla ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Yeni Şafak
20:15 - 3/03/2018 Cumartesi
Güncelleme: 20:32 - 3/03/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
Rıdvan Dilmen.
Rıdvan Dilmen.

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Karabükspor'la karşılaştığı mücadelenin ilk yarısını yorumladı. Dilmen, maçla ilgili çok yorum yapmaya gerek olmadığını söylerken Karabükspor hakkında çarpıcı bir değerlendirme yaptı.

İşte Rıdvan Dilmen'in yorumları;
  • "Karabük keyif yapmaya çalışıyor ama keyif, eziyete döndü. Rakip Galatasaray, bu kadar açık oynarsanız cezayı keser. Gomis bugün gol krallığını hemen hemen garantiler herhalde. Kaleciyi falan, gencecik oyuncuları gördüğümüz zaman üzülüyoruz. Bu çocukları bu duruma düşüren, Karabüksporlu yöneticilerdir. Paraları verme, pullarını verme, Karabük şehrine saygısızlık yapıyorsunuz. Gomis ilk golden sonra bir bacağını falan tuttu ama tutmasa demek ki 25 tane atacak. Tuttuktan sonra 3 tane attı. Bu çocuklar 10 tane atsa da kızmam. Bu duruma düşürenler utansınlar, Karabük'te sokağa da çıkmasınlar."

#Karabükspor
#Galatasaray
#Rıdvan Dilmen
6 yıl önce