|

Rıdvan Dilmen: Ndiaye gitti artık

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Osmanlıspor'la karşılaştığı mücadelenin ilk yarısını değerlendirdi. Dilmen, takımdan ayrılması gündemde olan Badou Ndiaye için "Ndiaye gitti artık, anlaşılan o. Tesadüf değil. Genç oyuncu bunlar, kültürleri de farklı. Bir fırsat bulmuştur Premier Lig'den" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
19:57 - 27/01/2018 Cumartesi
Güncelleme: 20:02 - 27/01/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
Rıdvan Dilmen.
Rıdvan Dilmen.

Rıdvan Dilmen, Galatasaray-Osmanlıspor maçının ilk yarısında açıklamalarda bulundu. İlk 45 dakikanın en iyisinin Denayer olduğunu söyleyen Dilmen, Badou Ndiaye'nin transferiyle ilgili de konuştu.

İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamalarından öne çıkanlar;
  • "İlk yarının en iyi oyuncusu Denayer. Fatih Terim'in ilk 11 tercihini adalet ve herkesin oynaması gereken yerde oynatması olarak gördüm. Latovlevici böyle maçlarda Galatasaray için kötü oyuncu değil. Çok ciddi protesto olmasına rağmen de istiyor. Biraz da sahip çıkmak lazım, elindeki tek solak oyuncu. Ndiaye gitti artık, anlaşılan o. Tesadüf değil. Genç oyuncu bunlar, kültürleri de farklı. Bir fırsat bulmuştur Premier Lig'den. 15-16 milyon euro neyse. Artık yazın 15'e Ndiaye falan alamayacağız. Ndiaye - Cenk gibi oyuncular verildi, iyi paralar ama yazın bu paraların düşük olacağını göreceğiz."


#Rıdvan Dilmen
#Galatasaray
#Ndiaye
6 yıl önce
default-profile-img