|

Rıdvan Dilmen: Şenol Güneş'i yedirmesinler

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın Sivasspor'a 2-1 yenildiği maçın ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Dilmen, Şenol Güneş'in Kayseri'de saldırıya uğradığını ifade ederken görüntüleri izlediğini açıkladı.

Yeni Şafak
19:04 - 23/12/2017 Cumartesi
Güncelleme: 19:12 - 23/12/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Rıdvan Dilmen.
Rıdvan Dilmen.

Rıdvan Dilmen, Sivasspor-Beşiktaş maçının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Dilmen, Şenol Güneş'in Negredo kararını eleştirirken tecrübeli teknik adamın Kayseri'de saldırıya uğradığı iddialarını doğruladı.

İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamalarından öne çıkanlar;
  • "Şenol Güneş'in, Negredo'yu teknik olarak değiştirdiğini asla düşünmüyorum. Maçın kırılma anı o. Saha dışı faktörler olma ihtimali yüksek. Şenol Güneş, Negredo'yu teknik olarak dışarıya alma kararı verdiyse, skandal bir karar vermiştir. Türk futbolunu benden iyi bilen yok. Gözlemlerim var, söylüyorum, Şenol Güneş'i yedirmeyin, ye-dir-me-yin. Beşiktaşlılar Şenol Güneş'in malzeme yapılmasına müsaade etmesin. Beşiktaş'ta iş sanki, oyuncu ve teknik adam problemine doğru götürülüyor. Şenol hoca Kayseri'de hakikaten tacize uğramış, görüntüleri gördüm. Maçtan sonra Şenol hocanın ne yapalım diye enteresan bir cümlesi var. Hocanın kafasını karıştırmayın. Favori olan Bayern Münih, Beşiktaş'ı bir elerse, döner bakarlar, haydaaaa, Şampiyonlar Ligi'ne gidemezsin. Beşiktaş gururumuz falan yalandır, Türk futbolu aynı çemberde dönmektedir. Beşiktaşlılar, bu tuzağın içerisine düşmeyin"



#Rıdvan Dilmen
#Şenol Güneş
6 yıl önce
default-profile-img