|

Rıdvan Dilmen: Talisca'nın cezası silinebilir

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Konyaspor-Beşiktaş maçının ardından NTV Spor canlı yayınında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Dilmen, "Maçın önüne geçecek hakem kararları var" derken "Alper Potuk'u yanlış atmıştı hakem, hiç ceza vermemesi gerekiyordu, 1 maç verdiler. Türkiye'de belki de bu sarı kart cezasını ilk kez Talisca ile silecekler" diye konuştu.

Yeni Şafak
22:20 - 16/02/2018 Friday
Güncelleme: 22:30 - 16/02/2018 Friday
Yeni Şafak
Rıdvan Dilmen.
Rıdvan Dilmen.

Rıdvan Dilmen, hakem kararlarının damga vurduğu Konyaspor-Beşiktaş maçının sonrasında konuştu. Dilmen, hakemin kararlarının maçın sonucuna etki ettiğini ifade ederken Talisca ile ilgili flaş bir iddia geldi.

İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamalarından öne çıkanlar;
  • "Maçın önüne geçecek hakem kararları var. Beşiktaş aslında ilk yarı iyi oynuyordu. Bu Şampiyonlar Ligi psikolojisi oluyor. Çok mükemmel oynarken hoca, şu maçı tutayım dedi. Atiba, Medel, Vida ve Pepe ile oynadı. 1-0 da fena değil dedi. Filipovic'in, Talisca'nın pozisyonunda 2. sarı karttan oyun dışı kalması lazım. Sonucu etkiler mi? %100. Simsiyah bir hata. Hakem, Talisca'nın sarı kart gördüğü pozisyonu nasıl gördüyse, ayağa basan kişiyi Talisca gördü. Bir hata yaptı ki, Fenerbahçe maçında oynamıyor, bu maçı da etkiliyor. Sinirler bozuldu, antrenör gerildi. Pepe'nin çizgiden kafayla çıkardığı pozisyon kırmızı kart ve penaltı. Kafa ve el var, kurtuluşu yok. Al sana bir hata daha. Son dakikada Volkan'ın pozisyonu da penaltı bence. Alper Potuk'u yanlış atmıştı hakem, hiç ceza vermemesi gerekiyordu, 1 maç verdiler. Türkiye'de belki de bu sarı kart cezasını ilk kez Talisca ile silecekler. Maçtan sonra Şenol hoca, Mehmet Özdilek ile Konyasporlu oyuncuları itiyor, 'gidin hakemi tebrik edin' diyor."

#Rıdvan Dilmen
#Fenerbahçe
6 years ago