|

Rıdvan Dilmen'den Fatih Terim yorumu

Galatasaray'ın teknik direktör Fatih Terim'le anlaşmasını değerlendiren Rıdvan Dilmen, "Dursun Bey'in inanılmaz bir operasyonu, kutlamak lazım" dedi. Dilmen ayrıca Fatih Terim'in Galatasaray'la anlaşmasının TFF'nin elini tazminat konusunda kolaylaştıracağını söyledi.

Yeni Şafak
09:48 - 22/12/2017 Cuma
Güncelleme: 10:24 - 22/12/2017 Cuma
Yeni Şafak
Eski futbolcu ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen.
Eski futbolcu ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen.

Rıdvan Dilmen Galatasaray'ın Fatih Terim'le anlaşmasıyla ilgili dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

NTV Spor yorumcusu Dilmen'in açıklamaları şöyle;
"Zamanlama olarak önemli bir hamleydi"
  • "Beklenmedik bir şey değildi. Dursun Bey'in hemen hemen 4-5. teknik adamı. Dursun Özbek'in silahında bir mermisi kalmıştı, onu da kullanması gerekiyordu. Çünkü bundan sonra atacağı her adım beraberinde kendini de getirecekti. Zamanlama olarak önemli bir hamleydi."
"Dursun Bey'i kutlamak lazım"
  • "Fatih Hoca bir yerde çalışmıyorsa eğer, Galatasaray'da çalışan hoca rahat edemez. Bu Fatih Hoca'dan kaynaklanan da bir şey değil, CV'siyle alakalı bir durum. Dursun Bey'in inanılmaz bir operasyonu, kutlamak lazım. Muhtemelen de kafasında zaten Fatih Hoca vardı. Son mermisini ilk mermisi olarak kullansaydı belki bir şampiyonluk fazla gelirdi."
"Çetin bir lig bizi bekliyor"
  • "Bundan sonra sert bir lig var. Daha renkli, daha zevkli, daha çetin bir lig bekliyor bizi. Bu yayıncı kuruluş için de büyük bir şans."
"Federasyon'un eli kolaylaşmıştır"
  • "Tabii burada en çok 'of' çeken de Federasyon olmuştur. Şu anda bir süreç yaşanıyor. Bu süreci Federasyon, Galatasaray ve Fatih Terim üçlüsü bir şekilde halledecektir. Sonuçta Federasyon'un eli kolaylaşmıştır."
"Beğeneceği bir kadro var"

  • "Fatih Terim'in beğeneceği bir oyuncu kadrosu var. Hücumcu bir kadro var. Birkaç transfer yapacaktır. Dolayısıyla bir sıkıntı olmaz."

#Rıdvan Dilmen
#Galatasaray
6 yıl önce