|

Rıdvan Dilmen'den şampiyonluk tahmini

Yorumcu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın önündeki iki maçı kazanması durumunda şampiyonluktaki birinci adayının siyah-beyazlılar olacağını söyledi.

Yeni Şafak
10:59 - 16/02/2018 Cuma
Güncelleme: 11:30 - 16/02/2018 Cuma
Diğer
Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'la ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu.
Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'la ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu.

Süper Lig'deki kıyasıya yaşanan zirve yarışıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Rıdvan Dilmen, şampiyonluk için favorisini açıkladı. Dilmen, Beşiktaş'ın Konyaspor ve Fenerbahçe maçlarını kazanması durumunda şampiyonluğun en güçlü adayı olacağını ifade etti.

Dilmen'in Sabah gazetsindeki Beşiktaş'la ilgili değerlendirmesi şöyle;

"Beşiktaş'ın çok iyi bir şoförü var"
  • "Beşiktaş çok güçlü bir kadroya sahip. Açıkçası 200 km hızla giden bir arabası, çok iyi de bir şoförü yani teknik adamı var. Kilometreye konsantre oldukları zaman oyunu istedikleri yere getiriyorlar, rakiplerini de sürklase ediyorlar. Ama Beşiktaş adına iki kritik maç var. Konya ve Fenerbahçe'yi yenerse benim şampiyonluktaki birinci adayım Beşiktaş olur. Bayern Münih maçlarında lig olarak çok yıpranmazlar çünkü maç trafiği çok kötü değil. Şenol Güneş'in de son derece sakin ve öz güvenli bir duruşu var. Daha agresif olması bekleniyordu bazı sonuçlardan sonra ama tam tersi çok sakin kaldı. Beşiktaş'ın iki maçı onu en büyük aday yapabilir."



#Beşiktaş
#Rıdvan Dilmen
6 yıl önce