|

Rıdvan Dilmen'den Vagner Love yorumu

Beşiktaş'ın Kayserispor'u mağlup ettiği maçı yorumlayan Rıdvan Dilmen, devre arasında transfer edilen Vagner Love'ın ayrılık sinyali verdiğini ifade etti.

Yeni Şafak
11:37 - 8/05/2018 Salı
Güncelleme: 12:03 - 8/05/2018 Salı
Yeni Şafak
Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen.
Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen.

Beşiktaş'ın Tosic ve Adriano'nun attığı gollerle Kayserispor'u 2-0 yendiği maçı değerlendiren Rıdvan Dilmen, siyah-beyazlılarda bekleneni veremeyen Vagner Love'la ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. Dilmen Brezilyalı futbolcunun ayrılık sinyalleri verdiğini söyledi.

NTV yorumcusu Rıdvan Dilmen'ın maç sonu Vagner Love'la ilgili sözleri şöyle;

"Beni gönderin gibi bir havası var"

  • "Vagner Love'un beni gönderin gibi bir havası vardı. Kulübedeki oturuşu, heyecan eksikliğinden bunu seziyorsun. Cenk olsaydı Beşiktaş'ın 3 veya 4 puan daha fazlası vardı. Çok ciddi paraya transfer oldu. Love'ın 1.5 yıllık performansı önemliydi. Eto'o ile bir tercih yapmak zorundaydı. İkisi gündemydeyken ben Eto'o demiştim. Beşiktaş'ın yapısına uygun. Love da geldiğinde 2-3 hafta sakatlığı vardı."
Taraftarlardan tepki gördü

Beşiktaş'ın Brezilyalı golcüsü Vagner Love, Kayserispor karşısında etkisiz bir oyun sergiledi.

Karşılaşma boyunca topla fazla buluşamayan Vagner Love, savunma oyuncuların hücumda etkili olduğu mücadelede pozisyon bulamadı. Maçın 63. dakikasında yerini Necip Uysal'a bırakan Brezilyalı futbolcu, siyah-beyazlı taraftarların tepkisine maruz kaldı.


#Vagner Love
#Beşiktaş
#Rıdvan Dilmen
6 yıl önce