|

Rıdvan Dimen: N'diaye saman alevi gibi

Galatasaray'ın Sivasspor'u 3-0 mağlup ettiği maçta sarı-kırmızılıların yeni transferlerini değerlendiren Rıdvan Dilmen, N'diaye ile ilgili dikkati çeken yorumlarda bulundu.

Yeni Şafak
12:58 - 26/08/2017 Cumartesi
Güncelleme: 13:26 - 26/08/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Rıdvan Dilmen Galatasaraylı futbolcuların Sivasspor maçındaki performansını yorumladı.
Rıdvan Dilmen Galatasaraylı futbolcuların Sivasspor maçındaki performansını yorumladı.

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen Galatasaray'ın yeni transferleri Mariano, Belhanda ile ilgili değerlendirmelerde bulunurken, Osmanlıspor'da kadroya katılan Badou N'diaye'nin takım arkadaşlarının gerisinde kaldığını söyledi.

NTV Spor yorumcusu Dilmen'in yaptığı açıklamalar şöyle;
"Mariano zor çalım yiyor"
  • "Galatasaray'ın ofansif bir kadrosu var. Geçen yıl oyuncular şunu demiştir hakeme 'Hocam bitir de gidelim' ama şimdi oynamaktan zevk alıyorlar Galatasaray sanki büyük bir krediyi 9. haftaya kadar cebine koyacak gibi gözüküyor. Mariano zor çalım yiyor, yerse bir daha geliyor. Hücum oyuncuları sevmez böyle oyuncuyu."
"Belhanda duran topları iyi kullanıyor"
  • "Belhanda çok ilerlemiyor. Çok da ilerlemeyecek gibi görünüyor ama lig bitene kadar 4-5 hafta özel performansını elbet konuşuruz. Duran topları iyi kullanıyor."
"N'diaye bir var bir yok"
  • "Herkesin çok beğendiği ama arkadaşların gerisinde olan bir tane oyuncu var. N'diaye... Saman alevi gibi bir var bir yok. Etkili olduğu zaman heyecan veriyor. Ndiaye'nin ileride oynayabileceğini düşünüyorum gelecekte."


#Galatasaray
#Badou N'diaye
7 yıl önce