|

Rodriguinho'yu satmadıklarına pişman oldular

Fenerbahçe'nin devre arasında transferi için yoğun çaba sarf ettiği Rodriguinho ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Corinthians'ın devre arasında transferine izin vermediği Brezilyalı 10 numara şimdilerde takımdan gönderilmek için uğraşılıyor.

Yeni Şafak
21:21 - 8/02/2017 Çarşamba
Güncelleme: 21:33 - 8/02/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Fenerbahçe'nin devre arasında transfer etmek istediği Rodriguinho, kulübü Corinthians'ın sözleşme teklifini geri çevirdi.
Fenerbahçe'nin devre arasında transfer etmek istediği Rodriguinho, kulübü Corinthians'ın sözleşme teklifini geri çevirdi.

Fenerbahçe'nin devre arasında transferi için yoğun çaba sarfettiği ancak alamadığı Rodriguinho, kulübü tarafından satılık listesinde...



Corinthians'ın devre arasında takımdan gitmesine izin vermediği futbolcu, kulübünün yeni sözleşme teklifini geri çevirdi. Yıl sonunda takımdan bedelsiz ayrılmayı planlayan futbolcunun bu tavrı sonrasında ise Corinthians oyuncu için gelecek teklifleri değerlendirme kararı aldı. Çin'den ülkesine geri dönen 33 yaşındaki orta saha Jadson'la sözleşme imzalayan kulüp bu transferle birlikte Rodriguinho'yu da gözden çıkarmış oldu.



Brezilya basınında, Corinthians'ın Jadson transferi geniş yer bulurken bu transferin Ocak ayında yapılması durumunda 'Rodriguinho'nun o dönem ayrılmasına izin verilecekti' yorumları yapıldı.



Rodriguinho nasıl bir oyuncu? Brezilyalı 10 numara ile ilgili fikir sahibi olabileceğiniz tanıtım videosunu izlemek için;

Corinthians Fenerbahçe'nin teklifini reddetti


#Rodriguinho
#Fenerbahçe
7 yıl önce