|

Ryan Babel: Messi'yi almalarını isterim

Beşiktaş'ın Hollandalı yıldız futbolcusu Ryan Babel, Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında konuştu. Yıldız oyuncu, "Beşiktaş transfer ederse Lionel Messi'yle oynamak isterim" dedi.

Yeni Şafak
14:52 - 14/07/2017 Cuma
Güncelleme: 15:07 - 14/07/2017 Cuma
IHA
Atiba ve Ryan Babel, birlikte basın toplantısı düzenledi.
Atiba ve Ryan Babel, birlikte basın toplantısı düzenledi.

Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde Atiba Hutchinson'la birlikte basın toplantısı düzenleyen Ryan Babel sezon öncesi hazırlıklarını yorumladı.

Babel'in sözlerinden öne çıkanlar şunlar:

"Steven Spielberg'le ortak kariyer yapabilirim"
  • Bu takıma ocak ayında katıldım ve gurur duyuyorum. Beni bu takıma kazandıranlara da minnet duyuyorum. Şampiyonluğun, başarının bir parçası olduk. Umarım bu sezon da başarılı oluruz. Kariyerim bittiğinde Steven Spielberg'le (yönetmen) ortak bir kariyer olabilir. Şu anda futbola odaklanmış durumdayım ve bu doğrultuda hareket edeceğim.

"Lionel Messi'yi almalarını isterim"
  • Aslına bakarsanız forvet oynayabilirim ama kariyerim boyunca tutturduğum istatistiklere bakıldığında tam anlamıyla bir golcü olduğumu söyleyemem. 20 gol atmadım hiç. Topu saklayabilirim, arkadaşlarıma servis yapabilirim ama tam anlamıyla forvet oynayabileceğimi söyleyemem. Kiminle oynamak istediğime gelirsek, Beşiktaş transfer ederse Lionel Messi'yle oynamak isterim.

#Ryan Babel
#Beşiktaş
7 yıl önce