|

Sabri Sarıoğlu yuvaya geri dönebilir

UEFA'dan kadro kısıtlaması cezası alması beklenen Galatasaray, kadroya eski futbolcularını dahil etmeyi planlıyor. Sarı-kırmızılıların gündemindeki isimler Sabri Sarıoğlu, Sadık Çiftpınar ve Semih Kaya.

Yeni Şafak
11:35 - 11/06/2018 Pazartesi
Güncelleme: 12:21 - 11/06/2018 Pazartesi
Diğer
33 yaşındaki Sabri Sarıoğlu geride bıraktığımız sezon Göztepe formasıyla çıktığı 29 maçta 5 asist kaydetti.
33 yaşındaki Sabri Sarıoğlu geride bıraktığımız sezon Göztepe formasıyla çıktığı 29 maçta 5 asist kaydetti.

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde boy gösterecek olan Galatasaray’da bir taraftan transfer çalışmaları devam ederken diğer taraftan da UEFA’dan gelmesi beklenen kadro kısıtlaması yaptırımı yönetimi düşündürüyor. 25 kişilik kadro 21 futbolcuyla sınırlandırılırsa sarı-kırmızılıların yapılacak yeni transferlere de yer açması gerekecek. 15 ile 21 yaşları arasında minumum 3 yıl Galatasaray'da forma giymiş en az 4 oyuncunun kadroda bulunması gerekirken, bazı isimler de yeniden dönebilir.

Eray'la devam edilecek

Habertürk'te yer alan habere göre sözleşmesi sona eren kaleci Eray İşcan’la sırf bu yüzden yollarını ayıramayan sarı-kırmızılılar, 27 yaşındaki file bekçisiyle sözleşme uzatmayı düşünüyor.


Eski Galatasaraylı Sadık gündemde

Transfer çalışmalarını da bu kritere bakarak sürdüren sarı-kırmızılı yönetimin kendi altyapısından çıkan ve şu anda Yeni Malatyaspor forması giyen Sadık Çiftpınar’la da ilgilendiği aktarıldı.

Sabri Sarıoğlu dönebilir

Teknik direktör Fatih Terim, göreve geldikten sonra çıktığı ilk maç olan Göztepe karşılaşmasının ardından, "Ben burada olsam Sabri’yi göndermezdim" demişti.

Göztepe’yle yollarını ayıran Sabri Sarıoğlu, şu anda kendisine kulüp bakıyor. Teknik direktör Fatih Terim Şampiyonlar Ligi’nde mevcut altyapıdan A takımda oynayabilecek düzeyde bir oyuncu olmadığı görüşünde.

Bu nedenle gelecek sezon G.Saray’ın kadrosunda mecburen olması gereken bu 4 oyuncudan birinin de Sabri Sarıoğlu olabileceği belirtildi.

Semih Kaya da gündemde

Öte yandan geçen yıl Sparta Prag’a satılan ama Çekya’da umduğunu bulamayan Semih Kaya da bu kıstas göz önüne alındığında yeniden Florya çimlerine ayak basabilir.

#Galatasaray
#Sabri Sarıoğlu
6 yıl önce