|

Şampiyonluk için geldim

Beşiktaş'la 2.5 yıllık sözleşme imzalayan Vagner Love, törende yaptığı açıklamada, “Büyük takımda oynamanın baskısının farkındayım. Macera seven bir oyuncuyum. Bu macera çok büyük ve zor olacak. Buraya şampiyon olmak için geldim” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 1/02/2018 Perşembe
Güncelleme: 04:14 - 1/02/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Vagner Love ve Cyle Larin için Başkan Fikret Orman’ın da katılımıyla Vodafone Park'ta imza töreni gerçekleştirildi.
Vagner Love ve Cyle Larin için Başkan Fikret Orman’ın da katılımıyla Vodafone Park'ta imza töreni gerçekleştirildi.

Beşiktaş’ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Vagner Love ve Cyle Larin için Başkan Fikret Orman’ın da katılımıyla Vodafone Park'ta imza töreni gerçekleştirildi. Transferinde gösterdiği çaba nedeniyle Başkan Fikret Orman'a teşekkür eden Vagner Love, “Pazarlık sürecinde sabırlı davrandığı için başkanıma teşekkür ediyorum. Bana düşen bu ilgi ve sevgiyi oynayacağım futbol ile geri ödemektir. Kulübün ve taraftarın beklentisinin fazla olduğunu biliyorum. Macera seven bir oyuncuyum. Bu macera çok büyük ve zor olacak. Gol atmak için de hazırım” ifadelerini kullandı. Yaşına rağmen performansının sürekli ileri gitmesiyle ilgili soruyu yanıtlayan 33 yaşnıdaki futbolcu, “Özel bir çalıştırıcım var. Fizik olarak her zaman üst seviyedeyim. Brezilya’da iki tane fizyoterapsitim var ve benimle özel ilgileniyorlar” dedi. Beşiktaş taraftarından da övgüyle bahseden Love, “Gerçekten bu taraftarın yokluğunu çok hissediyordum. Buna ihtiyacım vardı. Dün de çok heyecanlandım. Oyuna girseydim iyi olurdu ama önümüzdeki haftalarda oynayacağımdan eminim” şeklinde konuştu.

FORMA REKABETİ GÜZEL OLACAK

Beşiktaş'a şampiyonluk yaşamak için geldiğini dile getiren Vagner Love, “Alanya'da şampiyon olmam imkansızdı. Gol atmak benim sorumluluğum olduğu için gol atmam gerekiyordu. Bugün Beşiktaş’ın banko forveti Negredo. Ona saygı duymamız lazım. Ben de çalışıp, kendi yerimi bulacağım. Aramzıdaki forma rekabeti çok sağlıklı olacak. Hocamız bizden ne isterse ona uyum sağlamalıyız. Umarım en yakın zamanda onlarla uyumlu hale gelirim” ifadelerini kullandı. Brezilyalı golcü sözlerini, “Ne kadar dua edilirse o kadar iyi. Ben de dua ediyorum. Beşiktaş taraftarı çok büyük, onlar da dua etmeye devam etsinler” diyerek tamamladı.

BAŞARININ DEVAMI İÇİN KENETLENMEK GEREKİYOR

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Vagner Love ve Cyle Larin'in İmza töreninde açıklamalarda bulundu. Transferlerin şampiyonluğa giden yolda hayırlı olmasını dileyen Orman, "Larin'i uzun zamandır izliyorduk. Çok güvendiğimiz bir transfer. Atiba’nın da bizim oyuncumuz olması iki taraflı olarak bu transfere katkı sağladı. Ailemize hoş geldi. Uzun yıllar inşallah beraber olacağız. Büyük Beşiktaş taraftarı ile güzel günler yaşayacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı. Vagner Love transferinde pazarlıkların zorlu geçtiğini dile getiren Orman, “Vagner’in kariyeri belli. Çok istiyorduk. Londra’ya turlar yaptık ama transferlerde ilgiyi bazen başka tarafa çekmek daha iyi oluyor. Alırken biraz zorlandık. İmzayı attığımızdan dolayı çok mutluyum. Kendisine de hayırlı olsun. Mutlu günler yaşayacağımıza eminim. Beşiktaş taraftarı da gelmeden Beşiktaş’ın üzerindeki aşk ile onunla beraber love oldular. Hayırlı olsun” dedi. Üst üste 3. şampiyonluğun Beşiktaş için çok önemli olduğunu ifade eden siyah-beyazlıların başkanı Orman, “3 sene üst üste şampiyon olacağımıza inanıyorum. Kupa maçında bizi desteklemeye gelen taraftara teşekkür ediyorum. Hem içeride hem dışarı da “İnanın Çocuklar” besteleri ile Beşiktaş şampiyonluk potasına girmiştir. Önümüzde 3.5 aylık bir süreç var. Kenetlenerek bu şampiyonluğu alacağız” ifadelerini kullandı. Orman, 13-14 kulübün başkanının kendisini arayarak Kulüpler Birliği Başkanlığı için destek verdiğini dile getirerek, “Hepsine teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

  • Larin: Böyle taraftar görmedim
  • Beşiktaş'ın 4.5 yıllığına renklerine bağladığı Kanadalı golcü Cyle Larin, imza töreninde takıma katılmak için sabırsızlandığını belirtti. Beşiktaş ailesine teşekkür eden 22 yaşındaki futbolcu, “Takıma katkı yapmak için sabırsızlanıyorum ve çok heyecanlıyım. Taraftarlar ilk dakikadan son dakikaya kadar takımını sürekli destekliyorlar. Buna daha önce şahit olmamıştım. Bir an evvel goller atmak için çok heyecanlıyım. Süre aldıkça da golleri atmak istiyorum” dedi. MLS'de başarılı sezonlar geçirdiğini ifade eden genç futbolcu, “Burada daha üst seviyede oyuncular var. Atiba çok iyi tanıdığım ve birlikte oynadığım bir oyuncu. Çok iyi bir profesyonel. Şimdi benim de yapmam gereken onun attığı adımları takip etmek ve onu izlemek” dedi.
#Beşiktaş
#Vagner Love
6 yıl önce