|

“Satmayız” dedikçe teklifler artıyor

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Abdulkadir Ömür için, “İngiltere ve İtalya’daki kulüplerle ilgili öneriler geldi ama resmi yazı yok. ‘Satmayı düşünmüyoruz’ dememize karşın her söylediğimizde de rakam artarak karşımıza geldi” ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 8/06/2018 Cuma
Güncelleme: 04:03 - 8/06/2018 Cuma
Yeni Şafak
Abdulkadir Ömür
Abdulkadir Ömür

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, genç oyuncuları Abdülkadir Ömür konusunda açıklamalarda bulundu. Menajerler aracılığıyla İngiltere ve İtalya’daki kulüplerden öneri geldiğini ancak kulübe henüz resmi bir teklifin ulaşmadığını belirten Hacısalihoğlu, “Şu anda ‘satmayı düşünmüyoruz’ dememize karşın her söylediğimizde de rakam artarak karşımıza geldi” dedi. Hacısalihoğlu, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Leicester City’nin Abdülkadir Ömür için 25 milyon Sterlinlik teklif hazırladığı yönündeki haberlere ilişkin, genç oyuncuya teklif konusunda kulübe gelmiş herhangi bir yazı bulunmadığını söyledi. Buna karşın hem yurt içi hem de yurt dışında yönlendirilen menajerlerin ‘İngiltere’den bir kulüp teklif yapmak için hazırlık yapıyor, şu rakamda teklif yapmayı düşünüyorlar. Kabul eder misiniz, ona göre teklif gönderecekler’ şeklinde son olarak kendilerine dediğini belirten Hacısalihoğlu, “Gerek İngiltere’den gerek İtalya’daki kulüplerle ilgili öneriler geldi ama resmen gelmiş bir yazı yok. ‘Şu anda satmayı düşünmüyoruz’ dememize karşın her söylediğimizde de rakam artarak karşımıza geldi” dedi.

DÜZENLEMEYE GİTMELİYİZ

Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, bütçelerini aşan yüksek maliyetli oyuncularla görüşmelere başlanmadığını kaydederek, “Trabzonspor’un bugünkü durumu, gücü ve imkanlarıyla mutlaka bir düzenlemeye gitmesi lazım diye düşünüyoruz. Bunun için de görüşmeler yapacağız. Bu, sadece bizim kararımızla olmaz, karşımızdaki konunun muhataplarının da vereceği karara bağlı. Umuyorum ki herkes bugünkü şartları göz önüne alarak bir değerlendirme yaparak uzlaşı sağlanır” dedi. Bordo-mavili takımın 26 Haziran öncesi ve sonrası oyuncularla görüşmelere başlayacağına da işaret eden Hacısalihoğlu, “Oyuncular 26 Haziran’da Trabzon’da toplanacak. Takım 1 Temmuz’da Trabzon’dan kamp için ayrılacak. Bu sırada bazı oyuncularla hem durumları hem de transferleri hakkında görüşmeler yapacağız. Şimdiye kadar herhangi bir oyuncumuzla ilgili resmi bir transfer teklifi kulübe gelmiş değil” diye konuştu.

  • Onur bizi mutlu eder
  • Takım kaptanı Onur Recep Kıvrak’ın basında yer alan ilk fedayı kendisinin yapabileceği yönünde çıkan haberlerle ilgili olarak ise Hacısalihoğlu, “Onur’un, daha önce de bu tarz davranışları oldu. Böyle bir davranışta bulunmasını hem beklerim hem de çok mutlu oluruz” dedi. Hacısalihoğlu, imkanlar ölçüsünde transfer yapacaklarını vurgulayarak, “Transferin şartları ve başarısı bir parça ekonomiye, bir anlamda da ihtiyaca bağlı” diye konuştu.
Burak’ı istemeleri doğaldır

Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, golcü oyuncu Burak Yılmaz’ı İstanbul takımlarının istemesi kadar doğal bir şeyin olamayacağını söyledi. Hacısalihoğlu, Burak ile ilgili kendilerine ulaşan resmi bir teklif bulunmadığını ifade ederek “Burak ile bu konularla ilgili bir görüşmemiz de yok ancak menajerleri zaman zaman ‘Ne yaparız, ne ederiz’ diye görüş bildiriyorlar. Burak ile görüşüp fikirlerini alacağız. Onun bize söyleyecekleri ve bizim ona söyleyeceklerimiz önemli. Buna göre transferi şekillenir” dedi.

#Abdülkadir Ömür
#Transfer
6 yıl önce