|

Schalke 04 Teknik Direktörü David Wagner'den Ozan Kabak yorumu

Schalke 04 Teknik Direktörü David Wagner, ligde oynayacakları mücadele öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuştu. Wagner, Ozan Kabak'ın milli maçta verdiği asker selamıyla ilgili olarak oyuncumuz ile konuştuğunu ifade etti.

15:25 - 19/10/2019 Cumartesi
Güncelleme: 15:46 - 19/10/2019 Cumartesi
Diğer
S​chalke 04 Teknik Direktörü David Wagner, Ozan Kabak'ın asker selamı vermesiyle ilgili konuştu.
S​chalke 04 Teknik Direktörü David Wagner, Ozan Kabak'ın asker selamı vermesiyle ilgili konuştu.

Schalke 04 Teknik Direktörü David Wagner, Hoffenheim ile Bundesliga'da oynayacakları mücadele öncesinde açıklamalarda bulundu. Milli oyuncumuz Ozan Kabak'ın Fransa-Türkiye maçından sonra verdiği asker selamıyla ilgili konuşan Wagner, terörü ve şiddeti asla kabul etmediklerini ifade etti.


Ozan'la birlikte takımın diğer Türk asıllı futbolcuları Suat Serdar, Ahmet Kutucu ve Levent Mercan'la bir toplantı yaptıklarını ifade eden Alman hocanın açıklamaları şu şekilde:

  • "Oyuncularımızla fikir alışverişinde bulunduk ve onlara savaş, terör ve şiddeti asla kabul etmeyeceğimizi ifade ettik. Benim için de son derece bilgilendirici bir görüşme oldu. Türkiye'de ordunun nasıl algılandığını öğrenmiş olduk. Bu noktada Ozan'ı herhangi bir şekilde suçlamıyorum. Biz de kendisine burada silahlı kuvvetlere yönelik nasıl bir bakış açısı olduğunu anlattık."




#Ozan Kabak
#asker selamı
4 yıl önce
default-profile-img