|

Semih Özsoy: Cocu belki de Barcelona'ya gidecekti

Fenerbahçe Asbaşkanı Semih Özsoy, görevine son verilen teknik direktör Phillip Cocu için, "Barcelona Başkanı ile yaptığımız toplantıda son kalan iki hocadan biriydi. Belki de Barcelona'ya gidecekti ama bizimle uyuşmadı" açıklamasında bulundu.

Haber Merkezi
13:14 - 12/02/2019 Salı
Güncelleme: 13:31 - 12/02/2019 Salı
Yeni Şafak
Cocu Fenerbahçe'nin başında çıktığı 15 resmi maçta sadece 3 galibiyet alabilmişti.
Cocu Fenerbahçe'nin başında çıktığı 15 resmi maçta sadece 3 galibiyet alabilmişti.

Sarı-lacivertli yönetici Semih Özsoy, NTV'de katıldığı programda kulübün gündemine ilişkin konuştu. Cocu'nun takımdan gönderilmesi hakkında da açıklamalarda bulunan Özsoy, Hollandalı teknik adamın kendileriyle uyuşmadığını söyledi.

"Cocu bizimle uyuşmadı"

Özsoy, "Biz İngiltere'de gıpta ile baktığımız şeyi şu anda Fenerbahçe'de yaşıyoruz. Futbol takımının aldığı sonuçlar ortada ancak her maçımızı 35-40 bin kişiye oynuyoruz. Biz gücümüzü buradan alıyoruz. Performans olarak bizi yanıltan futbolcular oldu. Cocu'yu getirirken Barcelona Başkanı ile yaptığımız toplantıda son kalan iki hocadan biriydi. Belki de Barcelona'ya gidecekti ama bizimle uyuşmadı. Aykut Kocaman ile ilgili o günkü kararımızın doğru olduğunu düşünüyorum. Takımda bir kan değişikliğine gidilmesi gerektiğini düşündük" açıklamasını yaptı.


#Fenerbahçe
#Cocu
#Smeih Özsoy
5 yıl önce