|

Serdar Taşçı transferi gerçekleşmedi

Spartak Moskova'nın Türk asıllı Alman stoperi Serdar Taşçı, Trabzonspor Kulübü ile görüştüğünü doğruladı ancak anlaşmanın sağlanamadığını açıkladı.

Yeni Şafak
11:56 - 7/01/2017 Cumartesi
Güncelleme: 13:15 - 7/01/2017 Cumartesi
Diğer
29 yaşındaki Serdar Taşçı bu sezon Rusya Ligi'nde 8 maçta görev yaptı.
29 yaşındaki Serdar Taşçı bu sezon Rusya Ligi'nde 8 maçta görev yaptı.

Rus basının Trabzonspor ile anlaşmaya vardığını açıkladığı 29 yaşındaki savunmacı Serdar Taşçı, bordo-mavili kulüp ile maddi konularda anlaşmadıklarını söyledi.



Ajansspor'a konuşan tecrübeli savunmacının açıklamaları şöyle,



"Anlaşamadık, dosya kapandı"

  • ''Babam 6 gün önce Trabzonspor'la görüştü. Maddi konularda anlaşma sağlanamadı ve böylece dosya kapandı. 'Ön protokol imzalandı. Serdar İstanbul'a sağlık kontrolü için geldi. Babası ekstra taleplerde bulundu' şeklinde bir sürü dedikodu ürettiler. Bunların hiçbiri gerçeği yansıtmıyor. Rusya'da dizimden sakatlanmıştım. Son 5 lig maçında oynamadım. Almanya'ya geldim ve tedavi oldum. Bu süre içerisinde İstanbul'a hiç gelmedim. Antalya'ya gittiğim iddia ediliyor, o da doğru değil. Geldi sağlık kontrolünden geçti haberleri gerçeği yansıtmıyor. Takımım Spartak Moskova'nın kampına katılacağım. Rus liginde lideriz. Bir buçuk yıllık daha kontratım var. Memnunum, takımımda devam ediyorum''
Bayern Münih'te oynadı

Türk asıllı Alman futbolcu, halihazırdaki takımı Spartak Moskova'nın dışında altyapısından yetiştiği Stuttgart ve Bayern Münih gibi önde gelen Bundesliga ekiplerinde de top koşturmuştu. Taşçı, Almanya Milli Takımı formasını da 14 kez giydi.







#Serdar Taşçı
7 yıl önce