|

Serkan Balcı: Burak Yılmaz İstanbul'a gelecektir

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Sarıyer'in tecrübeli futbolcusu Serkan Balcı, Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Burak Yılmaz'ın, İstabul'a geleceğini düşündüğünü söyledi.

Yeni Şafak
12:30 - 17/11/2018 Cumartesi
Güncelleme: 13:18 - 17/11/2018 Cumartesi
AA
Burak Yılmaz bu sezon Trabzonspor formasıyla çıktığı 7 maçta 5 gol kaydetti.
Burak Yılmaz bu sezon Trabzonspor formasıyla çıktığı 7 maçta 5 gol kaydetti.

Trabzonspor'da forma giyen eski takım arkadaşları Burak Yılmaz ve Onur Kıvrak'ın kadro dışı kalmasıyla ilgili açıklama yapan Serkan, iki oyuncunun da bordo-mavili kulüp için çok değerli olduğunu dile getirdi.

Burak ve Onur'un, Trabzonspor'un 2010-2011 sezonu kadrosunda bulunan son 2 oyuncu olduğunu hatırlatan Serkan, şunları söyledi:

  • 2010-2011 sezonu ekibinde bulunan son 2 oyuncu da kadro dışı kaldı. Tabii ki Trabzonspor'da içerde ne problemler olduğunu bilmiyoruz. Burak ve Onur, Trabzonspor için büyük değer. Onları kazanmaları gerekiyor. Bütün kötü gidişatı ya da sonuçları 2 futbolcuya mal etmemek gerekiyor.
"Burak İstanbul'a gelecektir"

Başarının, Burak ve Onur gibi kaliteli futbolcuların kazanılmasıyla geldiğini vurgulayan Serkan, şöyle devam etti:

  • Bunu daha önceki dönemlerde Beşiktaş'ta Şenol Güneş ile Ricardo Quaresma arasında da gördük. Şenol hoca, kendi cephesine aldığı Quaresma'dan yıllarca çok iyi bir şekilde faydalanabildi. Hem Burak'ın hem de Onur'un çok iyi futbolcular olduğunu düşünüyorum. Burak Yılmaz'ın geçmişi çok iyi. Trabzonspor'dan ayrıldığına göre, İstanbul'a gelecektir.

#Burak Yılmaz
#Trabzonspor
#Serkan Balcı
5 yıl önce
default-profile-img