|

Servet Çetin: Daum'un odasını bastım sonra beni 11'de oynattı

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Servet Çetin, Anelka ve kendisinin sarı-lacivertli takımdan ayrılmasında Brezilyalı futbolcuların etkisi olduğunu söyledi. Çetin ayrıca teknik direktör Daum'un odasını bastığını da söyledi.

Yeni Şafak
12:07 - 8/01/2019 Salı
Güncelleme: 13:05 - 8/01/2019 Salı
Yeni Şafak
2003 yılında Denizlispor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Servet Çetin, 4 sezon sarı-lacivertli formayı giydi.
2003 yılında Denizlispor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Servet Çetin, 4 sezon sarı-lacivertli formayı giydi.

Eski milli futbolcu Servet Çetin, Fenerbahçe forması giydiği yıllarla ilgili açıklamalarda bulundu. Kendisini oynatmadığı için teknik direktör Daum'un odasını bastığını belirten Servet, ayrılış süreciyle ilgili de dikkati çeken ifadeler kullandı.

Servet Çetin'in Eflatun TV'ye verdiği röportajın ilgili bölümleri şöyle;

"Odasını bastım ertesi hafta 11'de oynattı"
  • "Daum beni oynatmayınca sinirlendim. İngilizce, Almanca bilmiyorum ama gittim arkadaşımdan bazı kelimeleri öğrendim. Daum'un odasını bastım. Öğrendiğim İngilizce, Almanca kelimeler ile Türkçe argo bir şeyler söyledim. Odadan çıktım hafta sonu Galatasaray maçında 11 oynattı beni."

"Anelka'nın ayrılma sebebi Brezilyalı futbolculardı"
  • "Lugano ve Brezilyalı futbolcu Edu'yu getirdiler. Anladım ki beni oynatmayacaklar, ben de ayrılmak istedim. Çoğunluk Brezilyalı oyunculardan oluştu. Brezilyalı Zico da geldi. Anelka'nın da bu durumlardan rahatsız olduğu için ayrıldığını düşünüyorum. Anelka giderken neden oynatılmadığıyla ilgili soruya 'Servet'in neden oynatılmadığını araştırın, anlarsınız' dedi. Kötü insanlar değiller ama şahsi düşüncem maalesef Brezilyalı futbolcular birbirlerini çok kolluyorlar."

#Servet Çetin
#Fenerbahçe
#Anelka
5 yıl önce