|

Sırp basını: Kolarov Kartal oluyor

Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Sırp basınında yer alan haberlere göre Manchester City'nin savunma oyuncusu Kolarov ile 3+1 yıllığına anlaşmaya vardı.

Yeni Şafak ve
10:03 - 2/07/2017 Pazar
Güncelleme: 10:14 - 2/07/2017 Pazar
Yeni Şafak
2018 yılına kadar Manchester City ile sözleşmesi bulunan Sırp futbolcu Kolarov geride bıraktığımız sezon çıktığı 40 maçta 1 gol attı ve 3 asist yaptı.
2018 yılına kadar Manchester City ile sözleşmesi bulunan Sırp futbolcu Kolarov geride bıraktığımız sezon çıktığı 40 maçta 1 gol attı ve 3 asist yaptı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş için Sırp basınından dev bir iddia geldi. Siyah-beyazlıların Manchester City'nin sol beki Aleksandar Kolarov ile anlaşmaya varıldığı bildirildi.

Mozzart Sport'un servis ettiği habere göre, Beşiktaş, Kolarov transferini bitirdi ve 2021 yılına kadar sözleşme imzalandı. Transferde çok küçük detayların kaldığı, bunun da kısa sürede tamamlanacağı aktarıldı.

Pep Guardiola'nın gelecek sezon kadrosunda düşünmediği öne sürülen 31 yaşındaki savunma oyuncusu Kolarov ile temasa geçen Beşiktaş'ın oyuncuyu ikna ettiği, milli takımdan takım arkadaşı Dusko Tosic ile birlikte oynamaya çok yakın olduğu kaydedildi.

3+1 yıllık

Manchester City ile olan sözleşmesi 2018 yılında sona erecek olan Kolarov, geçtiğimiz sezonda 40 maçta forma giyerek 1 gol atıp 3 de asist yapmıştı. Tecrübeli savunma oyuncunun transferindeki ücretler konusunda herhangi bir açıklamaya yer vermeyen Sırp basını, sözleşmenin 3+1 yıllık olacağını duyurdu.

#Aleksandar Kolarov
#Manchester City
7 yıl önce