|

Slaven Bilic'e büyük şok

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Slaven Bilic, West Ham United'da zor günler geçiriyor. İngiliz kulübü, yeni sezona kötü bir başlangıç yapan Hırvat teknik adamın sözleşmesiyle ilgili flaş bir karar alırken Gökhan Töre ile ilgili de önemli bir iddiayı gündeme taşıdı.

Yeni Şafak
12:13 - 19/09/2016 Pazartesi
Güncelleme: 01:15 - 20/09/2016 Salı
Yeni Şafak
Ada basını, West Ham United menajeri Slaven Bilic'in kulüple imzalayacağı yeni  sözleşmesinin ertelendiğini belirtti. Tecrübeli teknik adamın aldığı kötü sonuçların bu kararda etkili olduğu savunulurken Gökhan Töre'nin de İngiltere'deki geleceğinin tehlikede olduğu iddia edildi.
Ada basını, West Ham United menajeri Slaven Bilic'in kulüple imzalayacağı yeni sözleşmesinin ertelendiğini belirtti. Tecrübeli teknik adamın aldığı kötü sonuçların bu kararda etkili olduğu savunulurken Gökhan Töre'nin de İngiltere'deki geleceğinin tehlikede olduğu iddia edildi.

West Ham United'da geçtiğimiz sezon müthiş bir başarı grafiği yakalayan Slaven Bilic, bu sezon ise adeta kabus yaşıyor.



Hırvat teknik adamın kulübüyle yeni sözleşme imzalaması beklenirken Premier Lig'de 5 maçta sadece 3 puan toplaması İngiliz kulübünde krize sebep oldu. Ada basınının haberine göre; Hırvat teknik adamın bu sezon yaptığı transferler yönetim tarafından eleştirilirken Bilic'le imzalanması beklenen yeni sözleşmenin ertelendiği belirtildi.



Başarılı çalıştırıcının sezona kötü başladığının altı çizilirken Hırvat teknik adamın Gökhan Töre'yi transfer etmesi ve Türk futbolcuyu ilk 11'de oynatmak istemesinin de sıkıntı çıkardığı ifade edildi. Milli futbolcunun 10 milyon euroluk satın alma opsiyonunun da kullanılmayacağını iddia eden Ada basını, kötü sonuçların devam etmesi halinde Bilic'in de koltuğunun tehlikede olduğunu ifade etti.























#Slaven Bilic
#Gökhan Töre
#West Ham United
8 yıl önce