|

Sneijder Denizli'yi taraftarın önüne attı

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Sneijder'in tribünlerden ''Denizli istifa'' sesleri yükselirken taraftarlarını selamlaması herkesi şaşırttı.

Yeni Şafak
09:30 - 20/02/2016 Cumartesi
Güncelleme: 10:16 - 20/02/2016 Cumartesi
Diğer

Wesley Sneijder'ın yerli teknik adamlarla uyumsuzluğu Mustafa Denizli ile de devam etti, Hollandalı futbolcu yaptıklarıyla Mustafa Denizli'yi taraftarın önüne attı. Skorer'de yer alan habere göre; Galatasaray'ın Lazio karşısında sahadaki en etkili oyuncularından Wesley Sneijder, 89. dakikada oyundan alındı. Hollandalının yerine Yasin Öztekin girerken, tribünler kararı protesto etti.



Taraftarlar, Sneijder lehine ise tezahüratlar yaptı. Hollandalı yıldız da yedek kulübesinden çıkıp alkışlayarak taraftarı selamladı.



Sneijder bunu hep yapıyor

Hollandalı futbolcu ilk olarak Fatih Terim döneminde kulübeyle sorun yaşamış ve hocasını Başkan Ünal Aysal'a şikayet etmişti. 6 Nisan 2013'teki Mersin İdmanyurdu maçının devre arasında ikinci yarıya çıkmayacağını öğrenen Sneijder, soyunma odasından Başkan Ünal Aysal'ı arayarak, “Terim varsa ben yokum" demiş ve bu sözler Terim'in kulağına gitmişti. Bunun üzerine Terim ise, 3 gün sonra Real Madrid maçı olmasına rağmen antrenmanda oyuncusunu kenara çekerek, Başkandan torpilli olduğunu düşünen futbolcusunu azarlayıp “Seninle çalışmak istemiyorum. Bir daha gözüme gözükme" restini çekmişti.







#Mustafa Denizli
#Sneijder
#galatasaray
8 yıl önce