|

Sneijder transfer rotasını açıkladı

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Hollanda basınına yaptığı açıklamada gelecekte Amerika'da forma giyebileceğini açıkladı.

Yeni Şafak
14:20 - 21/03/2016 lundi
Güncelleme: 15:53 - 21/03/2016 lundi
Yeni Şafak

31 yaşındaki yıldız oyuncu, Hollanda basınından NOS'a yaptığı açıklamada gelecekte Amerika'da forma giymek isteyip istemediğiyle ilgili soruya, ''Amerika'da forma giymek istediğimi hiçbir zaman saklamadım. Zamanı geldiği zaman bunu ciddi bir şekilde düşüneceğim ancak şimdi zamanı değil.'' şeklinde yanıt verdi.



Hollandalı futbolcu, Ajax'a geri dönme ihtimali üzerine de açıklamalarda bulunurken bu fikre şimdilik sıcak bakmadığını belirtti. ''Hiçbir zaman bir gün Ajax'a döneceğimi söylemedim'' diyen Sneijder, ''Ancak hiçbir zaman da eski kulübüme kapıları kapatmadım. Her sezon arasında Amsterdam'a gelip kulübümü ziyaret ediyorum'' diye konuştu.





“Antrenörlüğe sıcak bakıyoum"


Son olarak gelecekte antrenörlük yapıp yapmayacağı yönündeki sorulara cevap veren Wesley Sneijder,"Antrenörlük çok farklı bir mecra. Bir oyuncu olarak kulüpte aşağı yukarı 3 saat geçiriyorsunuz. Ancak antrenör olduğunuz zaman gününüzün büyük bir bölümünü kulüpte geçirmeniz gerekiyor. Antrenörlüğe sıcak bakıyorum. Gelecekte yapabileceğimi düşünüyorum ancak şu anda tam karar vermiş değilim'' ifadelerini kullandı.



Wesley Sneijder'in menajeri Guido Albers önceki günlerde katıldığı bir programda futbolcusunun transferine dair önemli açıklamalarda bulunmuştu.







#Wesley Sneijder
#Galatasaray
il y a 8 ans