|

Sneijder-Tudor krizi aşıldı

Galatasaray'da Teknik Direktör Igor Tudor ile Hollandalı yıldız Wesley Sneijder arasındaki gerginlik sona erdi. Hollandalı yıldızla görüşen Hırvat teknik adam, Sneijder'e, sezon sonuna kadar sorun istemediğini bildirdi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 19/04/2017 Çarşamba
Güncelleme: 03:21 - 19/04/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Sneijder
Sneijder

Galatasaray'a büyük umutlarla gelen ancak özellikle Wesley Sneijder ile yaşadığı sorunlarla dikkat çeken ve Florya'da "İstenmeyen adam" olduğu iddia edilen Teknik Direktör Igor Tudor konusunda aşılan krizin detayları ortaya çıktı. Başakşehir maçında yedek kalan ve oyuna sonradan girip maçın ardından Tudor ile tartışma yaşayan Hollandalı yıldız, ipleri koparma noktasına gelmişti. İkilinin arasındaki buzların hafta sonundaki zirvenin ardından eridiği öğrenildi. Selçuk İnan'ın kayınpederinin cenazesinin ardından Galatasaray'da sürpriz bir buluşma gerçekleşti. Birçok futbolcu ve spor camiasından tanıdık isimler Zincirlikuyu'daki cenazede yer alırken, sonrasında ise yakındaki bir mekanda Galatasaray için durum değerlendirmesi yapıldı.

GÖNÜLLERİNİ ALDI

Sarı-kırmızılı takımın futbolcularından Nigel De Jong ile Wesley Sneijder, teknik kadrodan da Ayhan Akman ve Mert Çetin, uzun bir görüşme yaptı. Hollandalı futbolcuların sorunlarını dinleyen Tudor'un yardımcıları, oyuncuların özellikle yedek kalmaları konusundan şikayetçi olduklarını Hırvat teknik adama rapor ettiler. Yardımcılarından sonra da Tudor, Florya'da oyuncuların sorunlarını dinledi. Ligin bitimine 7 hafta kala yeni bir krizle taraftarı karşısına almak istemeyen Galatasaray yönetiminin bu görüşmeyi istediği iddia edilirken, aradaki sorunların şimdilik çözüldüğü kaydedildi. Tudor, Pazartesi günü antrenman öncesinde Sneijder, De Jong ve Podolski ile görüştü. Fenerbahçe derbisi öncesinde forma bekleyen ve son haftalarda yedek kaldıkları için Florya'da mutsuz olan yıldız futbolcularla görüşen Tudor, oyuncularının gönüllerini alıp, barışı sağladı.
#Wesley Sneijder
#Igor Tudor
#Galatasaray
7 yıl önce