|

Sneijder'e Çin'den iki teklif var

Sneijder’in sözleşmesinde “7.5 milyon Euro’ya serbest kalır” maddesi bulunduğunu belirten menajeri Guido Albers, Hollandalı yıldızın Galatasaray’da mutlu olduğunu ancak gelen teklifleri de değerlendirebileceklerini kaydetti

Yeni Şafak ve
04:00 - 5/01/2017 Perşembe
Güncelleme: 06:00 - 5/01/2017 Perşembe
Yeni Şafak

Galatasaraylı yıldız futbolcu Wesley Sneijder'in menajeri Guido Albers, iki Çin kulübünün Hollandalı yıldızı transfer etmek istediğini açıkladı. FCINTER1908 sitesine konuşan menajer Albers, “Çin'den iki takımın Sneijder'i istediği doğru ama Galatasaray ile sözleşmesi devam ediyor ve takıma henüz resmi bir teklif gelmedi. İki kulüp, sadece ilgilendiklerini açıkladılar ama şu noktada bana herhangi bir teklif gelmedi” ifadelerini kullandı. Guido Albers, Galatasaray ile yapılan anlaşmada Sneijder'in serbest kalma opsiyonu hakkında da konuştu. Hollandalı menajer, “Ocak ayında Wesley takımdan ayrılacak mı bilmiyorum, ne olacağını göreceğiz. Herhangi bir kulüp Wesley Sneijder'ı 7.5 milyon Euro bonservis ücreti karşılığında alabilir. Sözleşmesindeki serbest kalma maddesi 7.5 milyon Euro” açıklamasında bulundu. Menajer Albers, Sneijder'ın Galatasaray'da oldukça mutlu olduğunu da belirtirken, Çin'den gelen iki teklif için “Teklifleri değerlendireceğiz, transfer önerilen şartlara bağlı ama şu an Wesley, Galatasaray ve İstanbul'da çok mutlu. O yüzden, buradan ayrılmak için acele etmemize gerek yok” açıklamasında bulundu. G.Saray Başkanı Dursun Özbek, daha önce yaptığı açıklamada Sneijder'e teklif gelmesi halinde değerlendirebileceklerini açıklamıştı.



PODOLSKİ YÖNETİME TEKLİF ALDIĞINI AÇIKLADI


Sarı-kırmızılı takımın Çin Ligi'nden ciddi bir transfer teklifi alan diğer futbolcusu Lukas Podolski ise G.Saray yönetimiyle görüştü. Antalya kampına katılan Alman yıldızın yönetime, "Transfer teklifleri var ancak henüz kararımı vermedim. G.Saray formasını giydiğim sürece elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım" dedi. Düşünmek için süre istediği belirtilen Podolski'nin kamp sonrası bir karar vererek yönetime bildireceği vurgulandı. Yönetim Podolski'nin transferinden yaklaşık 10 milyon Euro'luk gelir bekliyor.


#Galatasaray
#Wesley Sneijder
#Guido Albers
7 yıl önce