|

Sneijder'in haddine mi?

Galatasaray yöneticisi Levent Nazifoğlu, 'Kadroyu Hollandalı futbolcunun yaptığı' iddialarının gülünç olduğunun altını çizerek, "Sneijder'in haddine mi kadro yapmak? Herkes yerini bilecek. Böyle bir şey söz konusu bile olamaz" dedi

Yeni Şafak ve
04:00 - 28/09/2016 Çarşamba
Güncelleme: 03:45 - 28/09/2016 Çarşamba
Yeni Şafak

Galatasaray Sportif AŞ. Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, GSTV'de katıldığı programda çarpıcı açıklamalar yaptı. Nazifoğlu, Sneijder'in kadroyu yaptığına dair yapılan spekülasyonlara noktayı koydu. Konuyla ilgili düşüncelerini sert ve net bir şekilde paylaşan Nazifoğlu, "Sneijder'in haddine mi kadro yapmak? Herkes yerini bilecek. Böyle bir şey söz konusu bile olamaz" ifadelerini kullandı. Futbolda seyircinin herşey olduğunu belirten Nazifoğlu, "Taraftarımıza teşekkür etmek istiyorum. Sayıca çok fazla olan Beşiktaş taraftarını susturdular. Tam bir derbi oldu. Sevgili taraftarlarımızdan şunu rica ediyorum; bizi her türlü desteklesinlerki biz de kendimizi güçlü görelim. Onların en ufak serzenişi bizi üzüyor. Her şeyi taraftarımız için yapıyoruz " diye konuştu.



GERÇEK GALATASARAY, TRABZONSPOR MAÇINDA


Taraftarı da heyecanlandıracak açıklamalar yapan Nazifoğlu, "Bu takım henüz en üst düzey futbolunu oynamıyor. Taraftar kimsenin dolduruşuna gelmesin. Trabzonspor maçında gerçek Galatasaray'ı herkese göstereceğiz" ifadelerini kullandı. Son günlerin en çok tartışılan isimlerin başında gelen kaptan Selçuk İnan'ın formsuzluğunu kabul eden Nazifoğlu, "Haberlerden biraz etkilendi. Eski Selçuk'u bekliyoruz. Kendisiyle konuştuk ama biraz da yılların verdiği bir yorgunluk var" dedi. Fatih Terim-Arda Turan arasında bir olay yaşandığına da dikkat çeken Levent Nazifoğlu, "Her iki isim de Galatasaraylı. Artık TFF yöneticilerinin de araya girip bu konuyu halletmeleri lazım. Bir Galatasaraylı olarak bu durum bizi üzüyor. Futbolcu ve teknik adam tartışıyor ortada idareci yok. Böyle şey olmaz" şeklinde konuştu.



ŞAMPİYONLAR LİGİ'NİN TAKIMINI YAPIYORUZ


Galatasaray'da transferin hiçbir zaman bitmediğini söyleyen Nazifoğlu, "Biz de transfer bitmez devre arasında sürprizler yapabiliriz. Dün bir-iki saat Başkan ile beraberdik. Bunu açıkladığım için bana kızacak ama başkan bana 'Sen artık gelecek yıl Şampiyonlar Ligi'nde iddialı bir takım için hazırlık yapmaya başla' dedi. Açık konuşayım, bu kadarını Tolga'dan ben de beklemiyordum. Geldi ve istatistikleri alt üst etti. Milli Takım'a da önemli bir oyuncu kazandırdık. İsviçre Milli Takımı'na da Eren Derdiyok'u kazandırdık. Bazen dünyanın en iyi oyuncusunu alırsınız ve adapte olamaz. Eren Derdiyok, süper başladı. Daha biz henüz Eren'e göre oynamıyoruz. İleriki haftalarda daha iyi olacak. Tolga ve Eren için bonservis ücreti yüksek görüldü. Şimdi 10 milyon Euro civarında laflar ediliyor" dedi.




#Levent Nazifoğlu
#Galatasaray
#Sneijder
8 yıl önce